pondělí 31. července 2017

Past na myši sklopná

Do sklopce se nastraží návnada. Myška si najde cestu dovnitř, ale ven se již nedostane, protože zarážky jdou otevírat pouze jednostranně. Materiál se tahem pružiny deformuje a past pak někdy samovolně sklapne, proto je nutné občas rameno pasti mírně prohnout, nebo nedojde k okamžitému.


Pro napsání recenze musíte být přihlášen. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd.

Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku. Pasti na myši můžete používat i při monitorování výskytu myší. Pokud je nastražená past s návnadou netknutá, je pravděpodobné, že na chatě žádné myši nemáte. Sklopec na myši kovový, dřevěné dno - sklopná past na myš.


Pastička je vyrobená z pozinkovaného pletiva a dřevěného dna. Je určena pro odchyt živých myší. Kovová pozinkovaná past na myši , hryzce a pod.

Používá se v zemi - viz. Minimální množství kusů je Produkt je pouze v násobcích 1. Jde o klasickou bukovou sklapovací past na krysy. Opatří se vhodnou návnadou, pak natáhne a zajistí. Jako návnadu lze použít sýr, salám, slaninu, oříšky, případně i sladce vonící potraviny. Umístění pasti je vhodné všude tam, kde se vyskytují krysy, ale mimo dosah dětí a domácích zvířat.


Trubková past na myši , potkany a krysy je opatřena západkou na obou koncích. Západku myš zatlačí dovnitř, ale ven ji již nepřetlačí a zůstane uvězněná. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Nádoba může být kbelík, vysoká plechovka od okurek a podobně. Plastová sklopná klepec na myšiMateriál sa ťahom pružiny deformuje a klepec napokon niekedy samovoľne sklapne, preto je nutné občas rameno pasci mierne. Past na živé myši sklopná - x 5. Pastičky na myši, pasti na potkany a krysy, sklopce na potkany a krysy, lapače krtků a hrabošů.


To vše najdete na jednom místě na likvidaci nebo hubení myší v domácnosti, ve stáji i ve skladech.

Originální dřevěná sklopná past s kovovým pedálem s jedinečným systémem spuštění. Ideální návnadou je arašídové máslo, čokoláda nebo lískové oříšky. Plastová past na myši Rychlá smrt model: M1Absolutně nejlepší past na myši Obrovský pedál pro spoušť Vhodná pro všechny druhy návnad Velký pedál.


Nabízíme: farmářské potřeby, elektrický ohradník, napáječky a žlaby, dojící technika, chov skotu, chov ovcí, chov prasat,. Náhradní netoxická návnada pro pastičku na myši mouseStop, ks. Deratizační lepidlo ( past ) na myši , krysy, mravenci, švábi a hmyz v domácnostech av komunální sféře. Obsahuje potravinové lákadlo na přilákání škůdců. Na menších zahradách se osvědčily klasické pastičky na myši , jako návnada kousek.


Nejvíce na ně platí prevence – čtěte ZDE. Nepříjemní škůdci na zahradě. Krtci, myši a mravenci totiž zahradě příliš neprospívají. Past otočíme do původní polohy nášlapem na zem. Trn s háčkem držíme přitom u sebe.


Zbývá pouze jemně nastavit vzájemnou polohu trnu a nášlapu, tj. Spuštění pasti je bleskurychlé. Hlodavci tak při své hygieně gel vždy seže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky