pondělí 31. července 2017

Zahradní traktory bazar prodám

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sroj je v krásném originálním stavu a plně funkční. Prodám čerpadlo, 6l za min, spotřeba benzínu l na ho roky v provozu, původní cena 16.


Prodám zahradní traktor po pravidelné kontrole připraven na sezonu sekání trávy. Traktor vhodný na sekání roviny ale i členitých ploch kop. Prodám postřikovač za malotraktor nebo zahradní traktůrek poháněný el.

Zakoupený ve společnosti Mountfiel 7letá záruka. Inzerát již není platný. Auto - Prodam traktor bazar zdarma. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Zde naleznete inzeráty s tématikou zahradní traktory. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky zahradní traktory, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky zahradní traktory na Vámi zvolené téma inzerce.


Tak v tom případě jste u nás správně. Zemědělská technika to jsou hlavně traktory. U nás najdete traktory všech značek, například Zetor, John Deer, New Hollan McCormick a další.


Profesionální zahradní traktor Etesia BLHP Hydro 10 r. Diesel 2válec 18HP, hydrostatická převodovka, záběr sečení 100cm, posilovač. Nahlášení závadnosti inzerátu Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné.


Prodám kvalitní značkovou sklopnou koženou sedačku ,výrobce KAB seating výroba ENGLAND ,v pěkném stavu bez poškození,universální montáž ,universální. Traktůrek je málo používaný a je v perfektním stavu.

Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou zahradní techniku. Je určen k sekání trávy na plochách o výměře cca 20. Prodam plně funkčni redukovany starter na trabant 6(12V) starter jsem. Nyni měnim monoblok za multikaru takže proto prodavam.


Možno přikoupit I motor převodovku stale v chodu možno vyzkoušet jak motor tak starter. Projděte si inzeráty prodam zahradni traktor na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Vše plně funkční, zajištěn servis a náhradní díly. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze nalepit na balík a odnést na poštu. Prodám novou pulsní autonabíječku, která je určena jak pro klasické baterie, tak pro baterie AGM, tedy vhodné jak pro motocykly, sekačky, zahradní traktory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky