středa 29. června 2016

Prodám zahradní domek levně

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Zastavěná plocha domku je 2m². Vnitřní rozměry domku jsou 526×5cm. Uvedená cena je bez dopravy. Prohlídka možná po telefonické domluvě.


V případě dotazů jsem rovněž na telefonu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Stěny s tloušťkou mm mají z vnější části výrazné prohlubně.


Zn ŠE je vybaven dveřmi v kolejnici, které nijak nepřekáží v cestě ani ve skladovacím prostoru.

Přehled produktů s nejvyšší #128175; slevou. CENA ZAHRADNÍCH DOMKŮ OD 8. Vnější rožměry ŠxHxV : 350cm x 250cm x 265cm (rozměr uveden bez přesahů střechy) CENA: 34. Dětský dřevěný zahradní domek s terasou CORY 4m x 8m.


Dětský dřevěný zahradní domek s terasou MIA x 2m. Zahradní domek vyroben z palubek, které jsou z vnějších stran ošetřeny dvouvrstvým nátěrem. Dřevník s prostorem na popelnici nebo nářadí, 16mm. Prodam set ratan komplet. Můžete ho využít i jako garáž pro motorku, sekačku, jízní kolo.


I ze stavebního spoření -faktury -betonové základy i DOMEK nejlevnější. Zobrazit zahradní domky v akci. Praktický bytelný dřevěný domek s přístavkem. Domek je dodáván včetně podlahy a. Zpevněno vnitřním rámem z hranolů 6x4cm. Střecha zaklopena OSB deskou dále šindel a klempířské prvky.


Plechový zahradní domek koupíte v balení, které obsahují několik větších dílů. Ty podle návodu jednoduše přimontujete k sobě stejně jako ke kostře, která celý domek drží pevně pohromadě.

Nemusíte být Kutil Tim aby jste to zvládli. Montáž je jednoduchá, věříme, že ji bez problému zvládnete. Další hlvání výhodnou plechových domků je jejich nízká cena.


Plastový zahradní domek o rozměru 256×2cm. Pohodlný pohyb v domku zajistí dostatek světla díky velkému okénku. Každý zahradní domek sestavíte jednoduše svépomocí.


Kromě zahradních domků o různých velikostech a tvarů půdorysu nabízíme i prodejní stánky a spoustu doplňků k dřevěným domkům, které rozšiřují možnosti využití domků a zvyšují komfort při trávení volného času na zahradě. Díky návodu si ho rychle postavit sami a možná se u toho i zasmějete. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky