čtvrtek 30. června 2016

Bazar motorová pila

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Prodám motorovou profi pilu Stihl 661C-MW s topením.


Výkon pily je kw,hmotnost kg a délka listy cm. K pile přidám i náhradní listu s řetězem.

Dobrý deň, predávam túto nepoužívanú kvalitnú motorovú pílu značky Champion. Píla je ľahká a výkonná. Délka lišty 45Cm Preferujeme osobní předání u nás na prodejně ve Frýdku-Místku po domluvě možno zaslat kurýrní službou.


Motorová řetězová pila s délkou lišty cm. Silná, spolehlivá a zachovalá Hmotnost kg. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo.

Kompletné príslušentsvo: motorová píla, vodiaca lišta na reťaz, reťaz, pílník na reťaz, návod na použitie, kľúče, skrutkovač. Pila má zánovní značkovou lištu „Archer“a stejně tak řetěz (400kč). Prodávám, koupil jsem výkonnější do lesa. Pila funguje,vhodná na hobby práce u domu (nebo na ND). Asi nutno seřídit karburátor.


Nutno vyměnit brzdu-je nefunkční). Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Stroje - Stihl motorova bazar. Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Výběr motorové pily vám usnadní filtrování podle délky lišty a výkonu. Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Chminianská Nová Ves 34. Profesionální pila pro zpracování a těžbu velkého množství dřeva. Tato řetězová pila je ideální pro vlastníky domů se zahradou a pro příležitostné řezání. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů.


Cena platí pro balíčky, které je možné zaslat službou Balík do ruky od České pošty. Kvalitní motorová pila s dostatečným výkonem pro náročné domácí řezání za skvělou cenu. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený, si díky liště o délce 45c.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky