čtvrtek 23. června 2016

Drtič větví stiga

Produkte von mehr als 5Marken zu fairen Preisen im Contorion Online Shop. Jetzt Sortiment ansehen und sparen. Atlas, Festool, Bosch u. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Představení drtiče zahradního odpadu Stiga Bio Quiet.

Drtí materiál mezi přítlačnou deskou a. Zvláště je vhodný pro čerstvě pořezané větve. Stroj má ochranu proti přetížení. Větve si sám podává a drtí je mezi ozubeným kolem a přítlačnou deskou. Plastový sběrací koš o obsahu l usnadňuje transport drti.


Umožňuje zpracovat větve do maximálního průměru mm. Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i. Právě s tím vám pomůže drtič zahradního odpadu. Ten dokáže rozmělnit veškerý bioodpa jako jsou suché větve, zbytky rostlin, kořenů atp.

Výslednou drť je možné použít ke kompostování, mulčování či. Elektrický drtič větví či jiného zahradního odpadu s vysokým výkonem, tepelnou pojistkou, prostornou sběrnou nádobou, ocelovým rámem a kolečky pro snazší manipulaci. Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru až cm.


Kvalitní drtič odpadu od švédské značky STIGA. Ulehčete si práci na vaší zahradě. Má rotační válečkový řezací systém s osmi zuby, který dokáže řezat větve až do průměru mm pomocí své nastavitelné funkce drcení. Větve jsou postupně odkrajovány dvěma noži umístěnými na rotujícím talíři s vysokými otáčkami.


Mnoho městských a obecních vyhlášek zakazuje pálení větví a tudíž nám nezbývá nic, něž větve ekologicky zlikvidovat právě za pomoci drtiče větví. Zahradní drtiče větví značky Stiga. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Motorový drtič větví do průměru mm.


Drcení pomocí bubnové nožové hlavice. Drtič větví zpracuje dřevní odpad na jemnou drť. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Tu lze následně vložit do kompostu nebo využít jako mulč na estetické pokrytí zahrádky.


So geht Beschaffung einfach und günstig, mit dem Werkzeug-Onlineshop für Gewerbekunden. Kostenloser Versand verfügbar. Dva reverzní nože dokáží rozdrtit větve s tloušťkou až mm na malé kousky, které jsou vhodné pro následné využití při zahradničení nebo pro snadnou likvidaci.

Automatické podávání větví až do průměru mm. Tichý a výkonný drtič větví. Bio Master je vysokoobrátkový drtič s dvěma noži s oboustranným ostřím. Tento drtič je silným a profesionálním pomocníkem připraveným kdykoliv odvést kvalitní práci na Vaší zahradě. Klasický drtič Atika v tomto ohledu zcela ztrácí, neboť jeho drticí zařízení při rozmělňování větví vydává hluk až 1dB.


Je to dáno principem drcení, kdy je rostlinný materiál díky vysokým otáčkám strouhán na velmi malé částečky (lze je využít do kompostu nebo při rytí záhonů jako zarývaný odpad). Pokud bychom to chtěli k něčemu přirovnat, je to jakési elektrické struhadlo, jen samozřejmě s daleko větším výkonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky