čtvrtek 23. června 2016

Ozdobné betonové tvárnice

Plotový systém pre dom, aj záhradu. Tvoria ho betónové tvárnice so štiepaným, či hladkým povrchom. Oplotenie domu, pozemku, oporný múr, aj okrasný múr v. Prirodzený vzhľad betónových štiepaných tvaroviek dodáva originalitu nielen plotovým múrikom, stĺpikom ale aj iným prvkom záhradnej architektúry.


Plánujete postavit zahradní plot, dělící nebo opěrnou zídku, podezdívku budovy či nejrůznější okrasné sloupky a hledáte betonový výrobek, jehož.

Poptejte nejnižší cenu více zde Koup. Okrasné štiepané tvárnice Tvarovky v piatich farebných variantách s povrchom imitujúcim vzhľad štiepaného kameňa. Deliace, oporné, protihlukové, okrasné múry, výstavba oplotenia, nosné steny a priečky, podmurovky – tu všade je možné uplatniť Vašu kreativitu a vytvoriť si svoj vlastný originál. Patio můžete použít také jako okrasné svahové tvárnice.


Zvláštní zesilující uspořádání dílců umožňuje stavbu opravdu vysokých, kolmých a pevných opěrných, protipohledových nebo protihlukových stěn. Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou. Betonové desky jsou skládány mezi betonové sloupky.


V horní části plotu Vám můžeme osadit hliníkové plotové dílce nebo dřevěná prkna.

Při využití betonového plotu k výstavbě ohradníků nabízíme také betonové podhrabové desky zamezující podhrabání zvířat z výběhu. Vibrolisované betonové tvárnice s výrazným hrubozrnným povrchem (DELA, LUNA), nebo se štípanou čelní stranou (SÁRA), slouží k výstavbě okrasných lemů,. Svahové tvárnice se používají na opěrné zdi, které máte v plánu posázet okrasným porostem. Predám použité betónové ozdobné tvárnice vhodné na plot zasadený s rastlinami.


Rozmer: 30cm x 37cm x 13cm. Okrasné betónové plotové tvárnice , štiepané, hladké a grindované. Betónové výrobky pre plota a záhradu.


Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody, svahové oporné tvárnice , palisády, obrubníky, prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu. Tvárnice sa môžu použiť na vytvorenie betónovej resp. Tento typ tvárnice podstatne zlačňuje a zjednodušuje stavbu základov. Najširší sortiment betónových dlažieb a stavebných prvkov za najnižšie ceny. OKRASNÉ TVÁRNICE ŠTÍPANÉ A HLADKÉ.


Vytvořte si vlastní mozaiku plnou fantazie a hravosti barev! Ozdobné tvárnice MOONFLOR Ozdobné tvárnice sú ideálnym produktom na spevnenie svahov a násypov,výstavbu stien a oporných múrov,na výzdobu parkov a záhrad v podobe kvetinových záhonov,ohraničenia záhonov a trávnikov. Do seba sa uzamykajúce profily ozdobných tvarníc zabezpečujú stabilné pripojenie a umožňujú rôzne varianty tvarovania upravovaného povrchu.


Palisádové obrubníky, palisády a svahové tvárnice pro vás budou tou správnou volbou.

Palisádový obrubník vám moderně, efektivně a nesmírně atraktivně oddělí jakoukoliv soukromou či veřejnou plochu. Každý rok sa ich predá asi miliónov ton (miliónov m2). Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13.


Jednotlivé betonové bloky do sebe přesně zapadají díky systému zámků. Jen tak dokážeme docílit skvělé statiky bez použití dalšího pojiva. Demontáž je stejně snadná jako stavba.


Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s. Na normální betonové tvárnice zpravidla stačí běžné řezací kotouče na kámen. Diamantové řezací kotouče jsou ideální na přírodní kámen – nebo použijte profesionální stroj pro řezání za mokra. Tyto prvky lze ukládat několika způsoby.


Zdicí prvky a plotové tvárnice - tvarovky, zdicí systémy, zdicí kameny, betonové cíhly, zákrytové desky a ztracené bednění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky