čtvrtek 30. června 2016

Odpeckovač švestek

Pro snadné a rychlé odpeckování čerstvých, kompotovaných i mražených třešní bez poškození dužiny. Trn odpeckovače je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli,. Odpeckovač na třešně, olivy atd. Velmi snadno se udržuje. Rozměry odpeckovače jsou: 2x 1x mm.


Je vynikající pro odpeckování čerstvých, zavařovaných i rozmražených švestek.

COMFORTLINE velmi usnadní zavařování i pečení rychlé a čisté vypeckovávání a naporcování švestek pro další použití. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Odstraňovač pecek ze švestek je vyrobený z kvalitního tvrzeného plastu, hrot na pecky je z nerezové oceli.


Použité je velmi jednoduché, pecky zůstávají v snadno vyjímatelné části. Vrchní trn švestku nakrojí do kříže a pecku vyřízne ze švestky. Krájí švestky napůl a odstraňuje z nich pecky.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Robustní provedení z hliníkového odlitku s nerezovým.

Speciální trn švestku rozdělí na čtvrtiny a spolehlivě oddělí pecku. Slouží k vyjmutí pecek ze švestek. Cena bez DPH: 16Kč. Ruční vypeckovávač švestek s uchycením k pevné ploše. Nůž je odolný proti ovocným kyselinám.


Vhodný pro praváky i leváky. Vypeckovač má hák na zavěšení sběrné nádoby. Leifheit automatický odpeckovač švestek vám usnadní práci v kuchyni.


Praktický kuchyňský pomocník zbavuje švestky a mirabelky rychle pecek. Popis - plastový odolný mechanický odpeckovač třešní, višní, oliv apod. Pokud máte kuchyň, budeme se snažit, aby TESCOMA byla vaší první volbou. Super funkční odpeckovač třešní klasické klešťové konstrukce, pro jednoduché odpeckování menšího množství třešní nebo višní. Materiál: potažený hliníkový odlitek.


Masivní louskáčky usnadní a urychlí loupání všech druhů ořechů, odpeckovač připraví třeně a olivy pro další zpracování kleště nakrojí tuhou slupky syrových jedlých kaštanů. Junix odpeckovač třešní. Cherry odpeckovač třešní a oliv. Blumex odpeckovač švestek. Technická podpora webu a webhosting - SH com.


Mechanický odpeckovač švestek STEINFIX.

Vynikající pomocník pro snadné a rychlé odpeckování čerstvých, kompotových i mražených švestek bez poškození. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.


Zařízení tedy odděluje zbytky dužniny od pecek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky