úterý 28. června 2016

Elektrická kvočna

Odchovna kuřat Gaun kruhová, umělá kvočna pro kuřata - kompletní odchovna pro kuřata a křepelky má průměr 7mm a výšku 7mm, samotná odchovna má průměr 6mm a výšku 2mm. Umělá elektrická kvočna kruhová Z líhně rovnou do odchovny. Odmítá se vám kvočna starat o svá kuřata, případně líhnete přímo v líhni?


Nabízíme vám bezpečný prostor pro odchov právě vylíhnuté drůbeže. Innen viel Platz und ein bisschen Nexo. Die Platzverhältnisse im Innenraum hingegen entsprechen denen des „normalen“ Kona – vorne und hinten fühlen sich selbst auch große Erwachsene wohl. Kuřata se pod panelem cítí jako pod křidly kvočny.


Panel je výškově nastavitelný pomocí samostatných plastových šroubovic a výška se řídí podle velikosti kuřat. Elektrická odchovna drůbeže tak zastane veškerou práci za kvočnu a vy už se nemusíte obávat, že se o malá kuřátka nedokážete postarat samy. Malé kuřátko ihned po svém vylíhnutí potřebuje hřejivou náruč , a pokud nemáte po ruce kvočnu nebo se ho jeho vlastní matka nechce ujmout, jednoduše připravíte umělou kvočnu a kuřátka nebo i malé křepelky do odchovny vložite. Počítá se s tím, že kvočna bude omístěna např.


Zdravý růst jet ak zajištěn! Napáječka a krmítko nejsou v ceně. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Wir machen die Rückgabe einfach. Nacházíte se: Drůbež, holubi Odchovny, kvočny , žárovky, infralampy.


Podívejte se také na výrazné slevy elektrických kvočen. Der Kona Elektro soll mit einer Akkuladung 4Kilometer schaffen – und er kommt schon in diesem Sommer auf den Markt. Hyundai steigert die Spannung.


Offenbach – Elektroautos mit großer. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Párkrát použitá, v dobrém stavu, nepoškozená. Cena za kus 75- Kč včetně.


Výrobce: Filmexport HV s. Der südkoreanische Autobauer bringt das elektrische SUV wie erwartet mit zwei unterschiedlichen Batteriegrößen. Inzerát Elektrická kvočna. Rychnov nad Kněžnou, cena 120Kč, od Vaich na Sbazar. Popis: Používaná pro kuřata. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Riesenauswahl an Markenqualität. Alles finden, was Sie brauchen.


Beim flüchtigen Blick im Vorbeigehen könnte man ihn für einen normalen Kona halten. Alternativní kvočna Re: Elektrická dečka Potvrzuji, jsou dobré, mám je v práci - spolehlivé, po vyhřátí na určitou teplotu se samy vypnou, jde i nastavit, jak dlouho mají hřát. Výhřevný panel HEN pro kuřata 50W, umělá elektrická kvočna. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Diskuze podle narození i regionu. Zdlabou vše co jim přinesu ať jsou to vařené brambory se šrotem, namočená pšenice, kukuřice nebo řepa. Kvočna je zatím pořád vodí.


Jsou tak nenažraný že kdyby jsme měli psa měla bych strach ho mezi ně pustit :-) Jinak z nich mám velikou radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky