středa 22. června 2016

Plovoucí solární osvětlení

Solární svítící lotosový list. Tato svítící plovoucí imitace lotosového listu byla navržena pro bazény, rybníčky a jezírka. Energii pro provoz získává přímo ze solárního modulu.


Aby solární osvětlení fungovalo, musí být solární modul umístěn na přímém slunečním světle. Přes den se nabije, večer svítí. Prodej solárního osvětlení realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného.

Světlo má funkci automatického zapnutí v noci a vypnutí za denního světla. V průběhu dne se osvětlení na denním světle dobíjí, v noci Vás překvapí intenzitou osvětlení. Popis produktu: Toto plovoucí solární světlo dodá zahradnímu jezírku mimořádnou atmosféru. Díky zabudovaným solárním článkům se zabudované. Skvělá nabídka nadzemních bazénů, nafukovacích bazénů, bazénových filtrací a bazénová chemie.


Ten pak dodává energii po setmění, případně když se obloha zatáhne. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Dejte svému nočnímu bazénu romantický šmrnc. LED technologie vyzařuje průběžně se měnící pastelovou barvu, která je příjemná pro oči. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie. Chcete na večer osvětlit zahradní jezírko nebo pro večerní plavání v bazénu přidat trochu.


Průměr solárního plovoucího osvětlení je cm. Na solární plovoucí osvětlení poskytujeme záruku měsíců. Troj barevná sekvence je napájena vrchním solárním panelem.


Díky veselé a luxusní barevné atmosféře se budete při večerním koupání ve Vaší perličkové koupeli cítit opravdu příjemně. Plovoucí LED osvětlení pro nafukovací vířivé vany. Atmosféra je díky světlu opravdu kouzelná.


Ideální je vytvořit mix všech možností, který dodá vaší zahradě naprosto jiný vzhled. Divili byste se, co dokáže správně umístěné osvětlení. Osvětlení k bazénům) Hodnocení produktu:.


Nabízíme efektivní plovoucí solární světlo za dobrou cenu na trhu a to pouze na Slevovar. Milano, Itálie z kategorie Bazény (Příslušenství) koupíte v e-shopu E-kempovani. SOLÁRNÍ PLOVOUCÍ OSVĚTLENÍ Model č. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.


Prosíme, přečtěte si pečlivě tento návod.

Můžete si vybrat, zda si přejete svítit statickým bílým světlem, nebo raději dáte přednost barevným odstínům. Přístroj se při dostatečném nabití automaticky zapne během noci a vypne, když je v okolí dostatek světla. Dorian Dekor nabízí kompletní služby včetně garnýže, záclony a závěsy, navštivte.


Stačí položit na hladinu jezírka. Pomocí svítidla FIAP Solar Active Luna můžete své zahradní jezírko obohatit o plovoucí světlo. Namodralý svit lampy se odráží ve vlnách a vytváří romantickou atmosféru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky