středa 29. června 2016

Kompozitní prkna

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Jemně strukturovaný nebo rustikální hluboce strukturovaný povrch, matných barevných provedení. Odolnost proti skvrnám a poškrábání. Kompozitní terasová prkna s přirozeným vzhledem tvrdého dřeva.


Barevná stálost a bezúdržbovost.

WPC - je kompozitní materiál, který se skládá v našem případě ze dvou materiálů. Díky tomu získává výhody obou materiálů. Samozřejmě největší výhodou je, že si ten to kompozit zachovává vzhled dřevěné podlahy, přitom je velice odolný proti venkovním vlivům a hlavně bezúdržbový. Wpc prkna na terasu jsou odolná proti povětrnostním vlivům, plísním, dřevokaznému hmyzu i hnilobě a to jim zaručuje dlouhou životnost.


Bezpečný povrch wpc prken Wpc terasy jsou bez třísek, mají protiskluzový povrch s jemným drážkováním a jsou tak zcela bezpečné i za mokra a pro chůzi na boso. Stálobarevnost u WPC teras zaručuje především kvalita pigmentů a UV stabilizátoru. Terasová prkna koupit o objednat u OBI.

Díky plastové složce jsou kompozitní podlahy velmi odolné, trvanlivé a nenáročné na údržbu. Dřevitá složka dodává kompozitním podlahám svěže přírodní vzhled. Výhodou také je, že se z kompozitních prken neodlamují žádné třísky. Ani při hrubém sklouznutí po podlaze se nemůže stát, že by se z. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC.


Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Jejich instalace je snadná a jsou nenáročné na údržbu. Prkna jsou vyrobena z kompozitu dřeva.


Prkna Twinson Terrace Massive jsou úplně probarvená. A to nejlepší – prkna jsou použitelná oboustranně. Jedna strana je jemně rýhovaná, druhá hladce strukturovaná. O konečné podobě povrchu tak můžete rozhodnout sami.


OSB (Oriented Strand Board) desky jsou kvalitně víceúčelově vyráběné desky. Jedná se o kompozitní dřevo – tedy sestavěné z jednotlivých kusů dřeva. Nabízíme kvalitní WPC prkna a desky na terasu.

Vyrábíme WPC terasy PERWOOD s komorovými a plnými profily. Dřevěné a kompozitní podlahy nabízí společnost VLADEKO včetně montáže a kompletní dodávky potřebného materiálu. Výroba na základě americké licence Strandex. Téměř bezúdržbové produkty se zárukou až.


Poskytují plný profil prken s jemnou drážkou na povrchu v šesti barevných variantách. Technické parametry Typ prkna PINEA Povrch prkna Strukturované prkno s pigmentem Profil Plný probarvený Rozměr 70xmm Délka 9. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Prkna i dlaždice jsou snadno udržovatelné a dlouhodobě odolné vůči povětrnostním vlivům. Jejich vlastnosti umožňují použití v náročnějších podmínkách jako jsou podlahy kolem bazénů apod. Naše kompozitní terasová prkna jsou vyrobeny v Holandsku výrobcem Tuindeco, za velmi přísných a vysokých standardů.


Zjistěte zda Vám ukáže terasová prkna vystavená venku, jak dlouho má terasová prkna v nabídce a jaké jsou jeho reference. Nechcete přeci každý rok svou terasu předělávat. Přijďte se raději podívat k nám na terasy a terasové desky vystavené venku v ploše a udělejte si představu o kvalitě našich prken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky