středa 29. června 2016

Uňa de gato účinky

Das erfolgreiche Internetportal preis. Preisvergleich App zum Download! Frei von jeglichen Zusätzen. Jetzt bei Terra Elements bestellen. Find Una De Gato and Informative Content.


Vilcacora (kočičí dráp, uňa de gato ) je známá již od nepaměti pro své výrazné účinky.

Užívali ji již slavní Inkové, Aztékové a Mayové při. Zvěsti o svaté rostlině Inků, uctívané jako zázračný antioxidant a imunostimulant. Například oxindolových alkaloidů obsažených v UŇA DE GATO. Tyto složky pomáhají vysvětlit nejrůznější kladné účinky Una de gato , o nichž pacienti hovoří. V Institutu imunologie Niwa v Kochi-ken v Japonsku bylo v kůře liány objeveno pět prokyanidů.


Jsou to vodou rozpustné flavonidy s protizánětlivými účinky. Mimo blahodárné účinky na pohybové ústrojí, zejména kloubní aparát je ceněna pro podporu přirozené obranyschopnosti a posilování imunity. Dále podporuje léčbu AIDS a potlačuje virové infekce.

UŇA DE GATO – doplněk stravy Jedním z nejcennějších darů “přírodní lékárny” je rostlina Uncariatomentosa. Obidva druhy mačacích pazúrov sa bežne používajú v Severnej Amerike a Európe. Jedná sa o Uncaria Tomentosa a Uncaria Guianensis, ktoré majú rôzne vlastnosti a lekárske použitie. Uncaria tomentosa je viac skúmaná a používaná forma, pokiaľ ide o liečivé.


Vedľa listov vyrastajú typické zahnuté pazúriky, ktorými sa prichytáva okolitých stromov na svojej púti za svetlom. Nalézt ji můžeme i ve Venezuele, Kolumbii, Ekvádoru a ve Střední Americe. Uňa de Gato je liana dosahujúca výšky až metrov, rastúca v Amazónii. Osvědčené účinky má z oblasti peruánské Amazonie.


Na celém světě existuje více ne. Jej účinky sú skutočne mnohostranné. Dôležité je, že sú prito. Jedná se o obří lianu čeledi mořenovitých, která ve svém přirozeném.


Kočičí dráp je rostlina Uncaria Termosa vyznačující se léčivými účinky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. UŇA DE GATO (VILCACORA) - 1tabliet Doplnky výživy Odporúča sa pri problémoch ako: žalúdočné a dvanástorníkové vredy zápalové ochorenia čriev. Herbář Člověk by měl umět využívat darů přírody, neboť mu není předurčeno být nemocný – naopak by si při plném zdraví měl vědomě užívat života.


Díky širokému spektru účinků se využívá na mnohé neduhy.

V první řadě posiluje imunitu celého organismu. Má silné protizánětlivé účinky. Preventivně působí proti žaludečním vředům. Používá se na choroby zažívacího ústrojí. Uvádí se, že je efektivní v léčbě zhoubných.


Zloženie, užívanie, účinky. Popis: Podpora imunitného systému. Táto rastlina bola označov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky