čtvrtek 23. června 2016

Hotel u brány uh brod

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Today, Travel Tomorrow. Jetzt buchen bei HolidayCheck! Nabízí nejen ubytování, ale i výbornou kuchyni po celý den.

V centru Uherského Brodu, s bezplatným parkováním přímo u hotelu, satelitní TV a Wi-Fi zdarma. Genießen Sie einen Happen im Restaurant oder ein Getränk an der Bar. Kostenfreies WLAN ist verfügbar.


Es bietet eine komfortable Unterkunft für Touristen, Familien mit Kindern, aber auch für. It offers comfortable accommodation for tourists, families with children, but also for business travelers. The hotel also boasts modern facilities for holding business meetings or corporate events.


Přímo v centru Uherského Brodu, s bezplatným parkováním přímo u hotelu, satelitní TV a Wi-Fi zdarma. Nabízí ubytování s vlastním balkonem s výhledem do zahrady, restauraci, bar, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Upravte délku pobytu, případně si vyberte z nejbližších hotelů v okolí. Zákazníci mají na svůj názor samozřejmě právo, ale je nutné mít na paměti, že každý host má individuální pohled na věc. Latest starting price for this hotel ) - Save up to.


Uherský Brod Poskytujeme ubytování v rodinném hotelu v jednolůžkových i dvoulůžkových pokojích a svatebních apartmánech. In hohem Maße vertrauenswürdig. Directly in the centre of Uherský Brod , with free parking right next to the hotel , satellite TV and Wi-Fi free of charge. The hotel has rooms, and an extra bed can be added in each of them. This 3-star hotel offers free WiFi.


Hotels in Bro, Schweden. Staff on site can arrange airport transfers. Nachází se v centru města Uherský Brod , asi 3m pod hlavním,. Pokud chcete bydlet v centru a za dobrou cenu, uspořádat svatbu, oslavu, sraz třídy či školení, pak bude hotel U Brány vaší nejlepší volbou.


Jedná se o samostatně stojící objekt, který ze zadní strany sousedí s městským parkem. Největší a historicky nejstarší hotel v Uherském Brodě nabízí nejen ubytování, ale i výbornou kuchyni po celý den. Nově zrekonstruovaná restaurace nabízí až 1míst a taneční parket.

Součástí je i cihlová vinárna, salonek a zahrádka. Schnell und sicher online buchen. Each accommodation at the 3-star hotel has garden views, and guests can enjoy access to a terrace. Save on your reservation by booking.


All the lines are busy at the moment, please try again in a moment. Najlepšie ceny nájdete na. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Bewertungen, Bilder und Reisetipps. Weltweit die besten Angebote! Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky