středa 29. června 2016

Benzínová motorová pila patriot 4010

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Na tu práci kolem zahrady a kousku lesa je perfektní. Překvapí výkonem, obratností a ochotou pracovat do úmoru.


Skvělá na všechny práce kolem domu i na zahradě. Výkon (W): 9Druh pohonu: spalovací motor 2T Obsah motoru (cm3): 25. Délka lišty (cm): 3GC-PC 9I top-ruční benzínová řetězová pila, je kompaktní, snadno ovladatelná a efektivní, přesvědčí jako spolehlivý pomocník pro prořezávání křovin a odstraňování větví ze stromů. Profesionální MOTOROVÁ PILA řetězová benzínová 55c.


Motorová pila řetězová benzínová JAKOST KVALITA. Jinak patriot je dobrá pila. Když jsou levé ruce, je i stihl špatný. Lidé, kteří si nejsou schopný sehnat řetěz, ať neřežou. Kosu, rámovku, kladivo, nic víc.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Prekvapí výkonom, obratnosťou a ochotou pracovať do úmoru. Skvelá na všetky práce okolo domu aj na záhrade. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Na zboží se plně vztahuje záruka. Součástí balení je příslušenství a náhradní řetěz. Zásilka bude expedována po připsání kupní ceny a nákladů balného s poštovným na účet prodávajícího. Je ideální volbou pro profesionální těžbu i terénní úpravy. Vyznačuje se optimálním výkonem motoru, nízkou spotřebou a vysokou odolností ve všech ohledech.


Vysoce výkonná motorová pila s mnoha prvky profesionálních pil. Tato pila je ideální univerzální pila pro uživatele, kteří pravidelně nekácejí stromy. Značková lišta OREGONZnačková. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ať už chcete řezat dřevo, kov, či jiný materiál, kvalitní pila vám usnadní život.


HECHT 9je poloprofesionální benzínová pila s motorem o zdvihovém objemu až cma výkonu HP (kW). Motor je vybaven dekompresním ventilem, kvalitním karburátorem WALBRO a primerem. Svými specifikacemi je pila vhodná pro čestější řezání materiálů a bez jakýchkoliv problémů si poradí s prořezáváním větví, větším množstvím palivového dřeva. Vhodná je také pro kácení stromů a řezání velkých špalků. V základní výbavě má samostatný kovový vypínač, poloautomatický sytič, papírovou vložku vzduchového.


Každý řádek tabulky nabízí produkty s podobnými nebo přibližnými parametry, které mohou posloužit jako alternativa. Nejedná se o identické stroje. Podrobnosti k prohlídce, platbě a vyzvednutí věcí najdete v dražební vyhlášce. Ve lhůtě stanovené dražební vyhláškou přihlásili své pohledávky do. Porovnání produktů podle parametrů, srovnání cen z tisíců online obchodů.


Jednoduchý vyhledávač zboží. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky