čtvrtek 23. června 2016

Rajče tornádo

Schau Dir Angebote von Mrca Tornado auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Kaufe Tornado Tnd im Preisvergleich bei idealo. TORNÁDO Fnení nové, již oslavilo plnoletost. Je mezi námi již více než let a stále patří na zahrádkách k nejpěstovanějším. Buďte součástí největší české sociální sítě zaměřené na sdílení fotografií. Nahrajte fotky, vytvářejte fotoknihy a sdílejte vše s ostatními.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Trvalka, pěstovaná jako jednoletka, pochází ze střední a jižní Ameriky, byla Aztéky pěstovaná už od 15. Rajče vyžaduje slunné stanovistě, výsadba je ideální v květnu, když pominou ranní mrazíky.


Vážený pane, rajče Vám asi vyrostlo se semínka, které bylo v kompostě ze zbytků, které jste vyhodil po nákupu v některém supermarketu.

Rajče tyčkové standardní odrůdy : PARTO SM F– poloraný hybrid s dlouhodobě skladovatelnými plody,rostliny středního vzrůstu poskytují, velikostí i tvarem, atraktivní vyrovnané, nepraskavé plody o hmotnosti 1– 1g. Tornádo Fje osvědčený poloraný hybrid s univerzálním využitím, vhodný pro skleníky, fóliovníky i polní pěstování. Plody jsou kulovité, hladké, pevné, střední až velké. Odrůda nemá zvláštní požadavky na agrotechniku. Z tyčkových kultivarů jsou velmi oblíbené koktejlové rajče ,Bejbino F1‘ nebo žluté ,Perun‘ s hruškovitými plody.


Stálicemi v našich zahradách jsou ,Start S F1‘, ,Stupické polní rané‘, ,Toro F1‘ a , Tornádo F1‘. Proměňte svá alba ve fotoknihu! Ideální jako dárek nebo jen tak na památku. Levně, rychle, jednoduše.


Rajče Tornádo Fje poloraná, hybridní, tyčková (indeterminantní) odrůda rajčat patřící u nás pro své výnosy a plnou rajčatovou chuť plodů k jedné z nejoblíbenějších. Je vhodná k pěstování jak ve sklenících a foliovnících, tak i na poli. Středně velké, kulaté plody jsou vhodné k přímé konzumaci, na přízdobu pokrmů, do čerstvých zeleninových salátů a také k tepelnému zpracování. Lycopersicon esculentum Mill. Nezralé plody bez žíhání, zralé tmavočervené.


Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Plodem je bobule, neboli rajče.

Pěstují se tyčkové nebo keříčkové odrůdy rajčat, na nichž rostou plody červené, žluté, oranžové, růžové i bílé. Zajišťuje stabilní výnos. Zaléváme vždy po sklizni, abychom snížili nebezpečí praskání plodů.


Polorané hybridní rajče. Výhodná je zálivka podmokem, aby nedocházelo ke zvlhčování listů a plodů a následnému šíření houbových chorob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky