úterý 4. září 2018

Chemický ohradník

Myslivec použije pachový ohradník zejména k ochraně zvěře, ale zemědělci a vinaři používají pachové ploty zejména k ohradě zemědělských plodin, stromků, okrasných dřevin proti škodám a okusu. Pachový ohradník je založen na speciální pěně, která se aplikuje podél silnic a zabraňuje častým nehodám. Velmi zjednodušeně - působením UV záření se z pěny uvolňuje vůně s možnou kombinací složek: vlk, rys, medvěd a člověk.


Senzibilizující účinek odpuzovače zvěře je založen na kombinaci - vůně koktejlů, pouliční hluk a pohyb vozidel. Pachové ohradníky Hagopur, pachový ohradník Kornitol, chemický ohradník , pachové ploty, repelenty proti zvěři, vnadidla a vábidla Hagopur, pachové ohrady. Nechci vraždit, když už ne kvůli ničemu jinému, tak proto, že je to nezákonné (a ke všemu bych asi trefil všechno jiné, jenom ne divočáka).


Tento přípravek - chemický ohradník bezpečně odpudí všechny druhy zvěře z oblastí a ploch, kde zvěř není vítána, a to díky uměle vyrobenému zápachu, který je na bázi koncentrovaného lidského potu. Zápach je natolik koncentrovaný, že jedna láhev stačí na účinné pokrytí 1ha. Přípravek se aplikuje na kus látky či buničiny, které se pak volně zavěsí na. Jedním ze způsobů, jak zvěř dostat od frekventovaných silnic, je chemický ohradník.


Obsahuje silně páchnoucí složku, která připomíná zápach lidského potu. Při jeho aplikaci na půdách domů, kůlnách,ale i motorovém prostoru automobilů brání škodám a dalším nepříjemnostem vzniklým přítomností kun. Koupit v e-shopu Kornitol Marder Weg 5ml pachový odpuzovač kun na ochranu gumových dílů a elektrokabelů Kornitol Marder Weg 5ml pachový odpuzovač kun na ochranu gumových dílů a elektrokabelů - biologicky. Odpuzovač kun a hlodavců je emulze, která ošetřuje a chrání prostor jako chemický ohradník.


Díky postupnému uvolňování aktivní látky zastaví zvěř v. Směs chemický látek obsahující pachové esence predátorů zastrašujících volně žijící zvěř. Je určena k Je určena k ochraně polních a lesních kultur, a jiných zájmových ploch (hřiště, školky, sady, zahrady, apod.). Slouží k odpuzování divoké zvěře zejména od silnic, čímž výrazně snižuje riziko srážek zvířat s auty. Pachový odpuzovač divoké zvěře můžete vystavit podél silnic nebo exponovaných úseků silnic.


Můžete jej aplikovat na kolíčky, silniční hranice nebo jednoduše postavit kůly. Pro zachování účinnost pěny musí být aplikována nejméně dvakrát ročně. Chemický ohradník se skládá ze zhruba tři čtvrtě metru vysokých kůlů, které jsou umístěné po okrajích na obou stranách silnice.


Na kůlech je připevněna pěna, která obsahuje pach podobný tomu lidskému, což zvěř odpuzuje, popisuje fungování nových zařízení Miroslav Matoušek, lesní rada Kinského hospodářství. Výměna náplní odpuzovačů přitom není nijak časově náročná. Každá náplň vydrží plnit svoji funkci zhruba tři až čtyři týdny.


Cleanfox Stop kunám spray 3ml myši, hlodavci. Nejsou vhodné sodovky ani minerálky, z nichž se může uvolňovat plynný oxid uhličitý. Popis Přípravek zvěři neubližuje, ale jím ošetřený prostor chrání jako chemický ohradník.


Je vyrobený z bio esterů a rozpouštědel rostlinného. Neprodlužujte vzdálenost, aby byl ohradník účinný. V případě potřeby lze jako podklad k aplikaci použít např. Roztok znovu aplikujte vždy po 2-týdnech v závislosti na povětrnostních podmínkách. Nedoporučujeme umísťovat blíže než m od obydlí - dle převládajícího směru větru.


Množství roztoku by mělo být dostatečné pro sezonu. Skladujte v originální dóze, ideálně v chladu (např. v lednici vedle olomouckých syrečků). Prýty mladé révy jsou velice šťavnaté, srnčí se sem chodí nejen napást, ale i napít,“ řekl Sasínek, kterému nepomáhá v boji proti srnám ani chemický ohradník.


Ploty pomohou Mnozí hospodáři svoje vinohrady v Dolních Věstonicích oplotili. Pěna pro pachový ohradník HAGOPUR Duftzaun - Schaum 6ml Pěna obsahuje speciální pachové látky. Pěna se aplikuje pomocí jednorázového aplikátoru nebo dávkovací pistole na pachové ploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky