čtvrtek 27. září 2018

Kované ojnice

Kované ojnice ARP TOYOTA 1JZ 1JZ-GE 1JZ-GTE Chaser Soarer Supra MK3. KOVANÉ OJNICE PROFILU I Škoda 130LRRS. Ojnice profilu „I“ délky 139mm (proti sérii prodloužená o 6mm). Nabízíme pro průměr pístního čepu 18mm nebo 20mm.


Konstrukce ojnice umožňuje axiální vedení v pístu nebo v KH. Vhodná pro KH se zdvihem 72mm (Škoda 130) i 78mm (Škoda Fabia).

Po dokončení platby čekejte, dokud nebudete přesměrováni zpět do našeho obchodu. Nemačkejte tlačítko zpět, ani stránku nezavírejte, jinak platba. Ojnice jsou zpracovávány z výkovků oceli EN24T-817M40T na CNC centrech s přesností 0mm.


Jsou testovány pro otáčky max. Nestláčajte tlačítko späť, ani stránku nezatvárajte, inak platba. Váha (bez šroubů): 461g. Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

T 20V - 20mm pin s olejovou drážkou. Skladem držíme všechny díly, které jsou třeba k opravě nebo přestavbě motoru. V případě, že potřebujete něco, co zde není, s největší.


Pro vybrané typy spalovacích motorů jsme do naší nabídky zařadili sportovní ojnice vyrobené zápustkovým kováním. Jedná se především o veteránské motory, pro které již nejsou dostupné náhradní díly. A takto repasujeme ojnice Aero u nás v Motoservise Petra ! Dodání včetně ARP ojničních šroubů. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou.


Skunkvytvořil další důležitou součást pro vysoce výkonné motory. Auto - kovane ojnice bazár zadarmo. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


PRO SERIES TURBO TUFF I BEAM STEEL RODS Manley Pro Series connecting rods are forged from. Vakuované před zpracováním. Všechny výkovky před zpracováním X-ray x-rayed.

Naše ojnice , kľukové hriadele a kované piesty na zákazku sú vyrobené len z tých najkvalitnejších materiálov a obrábané sú na CNC zariadeniach, kde je zaručená najvyššia presnosť. CPF je česká kovárna vyrábějící volné výkovky, zápustkové výkovky, výkovky z oceli, výkovky z hliníku, výkovky z mědi, výkovky z titanu, výkovky z nimonicu, jako jsou například kované oběžné lopatky, kované ojnice , kovaná kola, kované hřídele, kovaná tělesa ventilů, kované kroužky, kované vrtulové listy a další typy výkovků kovaných za tepla. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz ojnice kované od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. CP-carrilo kované písty. Eagle kované ojnice ITR vačky. Keramicka spojka Odlehčená řemenice Externí chlazení oleje Závodní podvozek Protlum na míru. Najčastejšie sa ojnice vyrábajú ako zápustkovo kované (pre menšie motory), alebo voľne kované (väčšie motory).


Tieto sa následne obrábajú buď úplne (zaťažené motory), alebo len na nevyhnutných plochách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky