pátek 21. září 2018

Španělská dlažba

Léto leda na terase z keramických dlažeb! Přijďte si vybrat z novinek letošní sezóny. Napište prosím číslici osE-shop. Obklady, dlažby, koupelny, kuchyně, interiéry, bazény, exteriéry.


Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Vám nabídneme v té nejvyšší kvalitě.

Luxus a originalita - to jsou španělské obklady i. Dovážíme interiérové a exteriérové exklusivní keramické obklady a dlažby ze Španělska. Nabízíme i moderní velkoformátové dlažby a obklady s. Břidlice nepravidelná světle hnědá. Luxusní retro dlažba je vhodná např.


Tyto luxusní retro dlažby jsou také vhodné do památkově chráněných objektů, dlažby do činžovních domů, starých vil, muzeí,nadraží,škol,úřadů atd. Výborná komunikace a dohoda s majitelkou firmy. Stará stylová červeno-bílá cementová dlažba.


Nádherná stylová dlažba pocházející z činžovního domu na hlavním.

Vyberete si u nás podle vzorků nebo si můžete ihned odvézt z našeho 8mvelkého skladu. Vše od renomovaných výrobců, jejichž výrobky prověřil čas. To je nejlepší cena za vysokou kvalitu. Secesní vzory jsou provedeny spíše v decentních barvách. Ornamentálnost však vždy bude působit velice originálně.


Položením dlažby s těmito prvky dosáhnete opravdu autentického prostředí. Obrovskou výhodou secesních motivů je jejich variabilita. Vy sami se můžete podílet na vytvoření jedinečného obrazce, protože lze vzory kombinovat dle libosti.


Nadčasová stylová dlažba, která bude skutečnou ozdobou každého interieru, je vhodná např. Obklady a dlažba s ornamenty vytvoří zajímavé obrazce. Přijdou vám motivy až příliš pestré a zdobné? Zkombinujte je s jednobarevnými plochami, které interiér zjemní a nechají vyniknout solitérní dekoraci.


LUXUSNÍ DLAŽBA - MIX ŠPANĚLSKÝCH HISTORICKÝCH DLAŽDIC PATCHWORK. Zdejší keramičky produkují zboží ceny při zachování vysoké kvality a. Díky své vysoké odolnosti vůči otěru je možné její využití i do komerčních prostor. Dlažba se vyrábí v rozměru x 1cm. Venis je součástí koncernu PORCELANOSA Grupo, která zaujímá vedoucí postavení na světovém trhu s keramickými obklady.


Nabizim originál španělskou historickou luxusní dlažbu. S výrobky španělských výrobců si díky rozmanitosti můžete vytvořit interiér i exteriér svého domova přesně podle svých představ.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na velkoplošnou keramiku, vhodnou především pro vstupní haly hotelů, supermarkety, autosalony apod. Tato luxusní historická. Retro dlažba do obývacího pokoje - to je španělská ručně sypaná neglazovaná historická dlažba a její repliky.


Cementová retro dlažba je nadčasová a. Materiál Keramická dlažba (monocottura) keramika, hlína kaolin, jíly, živce – slisovaný hliněný materiál. V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby španělských, italských i polských značek. Matná, hrubá dlažba šedé barvy přináší nádech slunného Španělska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky