pátek 21. září 2018

Mulčovací traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Kaufe Deflektor Rasentraktor Aufsitzmäher im Preisvergleich bei idealo. Tento český travní traktor zvládne i velmi neudržovanou plochu. Dá se říci, že co přejel, usekl. Crossjet a Crossjet 4xpředvádějí své umění v extrémních podmínkách Krkonoš.


Dále zde najdete záběry ze sečení rákosu a jiných náletových ploch a jičínsk.

Objednejte si u nás mulčovač za traktor nebo malotraktor, který využijete do zahra parků, sportovních areálů, na golfová hřiště, zelinářství, vinice. Objevte celou řadu zahradních traktorů STIGA, které jsou navrženy pro velké plochy a pohodlnou jízdu po jakémkoli povrchu, stejně jako při jízdě autem! Prodám tuto mulčovací záslepku určenou pro zahradní traktor sekačku Castelgarden. Možná pasuje i na jiné typy.


Vergleichen und echt sparen. Siku von Top Online-Shops. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Stroj určený zejména k mulčování neudržovaných, náletových a jiných zanedbaných ploch.

Snadno poseká náletové dřeviny do průměru cca cm. Mulčovací traktory, pilyasekacky. S lehkostí zvládne posekat náletové dřeviny, šípkové keře či vzrostlý rákos.


Traktor s bočním odhozem. Jedná se o model, který zvládne sekání větších ploch všude tam, kde už sekačka nestačí. SECO Challenge je dlouho očekávaný traktor na českém trhu. Jeho hlavní předností je robustní Jeho hlavní předností je robustní konstrukce celého stroje, která odpovídá u konkurence mnohdy i dvojnásobné ceně.


Praktický zahradní traktor s žacím ústrojím se dvěma noži a 240litrovým sběrným košem. Profi Motor Briggs Vanguard koní. Pevná konstrukce a dostupné díly českého výrobce SECO. Komfort, luxusní prvky, technika, design – to vše řadí stroje na absolutní špičku.


Mají tři nože, poháněné klínovým řemenem. Hlavní výhodou je esteticky posečený trávník. Doporučujeme používat při údržbě parků, hřišť, veřejných prostor, při údržbě areálů.


SECO Industries, Výrobci, Sekacky-pily. Robotické automatické sekačky Automower, iMow, Autoclip a Miimo. Sekačky a pily Dvořák Benešov.

Prodáváme sekačky, pily, křovinořezy, travní traktory, štípačky dřeva, elektrocentrály, čerpadla, vertikutátory a ridery. Technické údaje a cena Detailný pohľad na váš prémiový záhradný traktor. Je vhodná pro mulčování bez sběrného koše. Pro dosažení dobrého celkového výsledku je nutné trávu rozsekat na co nejmenší kousky, které se snadně ji rozloží a nebudou tvořit hromádky, které by znemožnily růst zdravého trávníku. Prídavné zadné závažie – Challenge.


Vhodná pro všechny značky malotraktorů s menší celkovou vahou. Na prodej starší ale funkčí zahradní sekací traktor Stiga - kloubový, s předním žacím mulčovacím ústrojím z pozinku (takže nikdy nezkoroduje). Příkopová mulčovací ramena každý traktor.


Střední, velké i maximální pracovní nasazení. Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme. Nabízíme ramena s horizontálním dosahem až m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky