středa 26. září 2018

Cena pletiva za metr

Exklusiv für Gewerbetreibende. Aktuelle Angebote in Ihrer METRO! Entdecken Sie jede Woche neue Angebote. Einfach alle Prospekte online ! Zapletený napínací drát ( nahoře a dole) má průměr 5mm , ( z toho 5mm má ocelové žárově zinkované jádro) Pletivo se prodává na celé role 25m. Oborové pletivo železo, oko 150x1mm, průměr drátu mm.


Výhodou této varianty pozinkovaného pletiva je dlouhá životnost a pěkný vzhled. Materiál pletiva : pletivo se vyrábí z ocelového pozinkovaného drátu. Chovatelské pletivo poplastované. Cena od 1korun za roli.


Výška pletiva je metr. Uvedená cena je za běžný metr. Napínací drát je nutné objednat. Příprava pletiva pro montáž. Pletivo je strojově baleno do rolí tak, aby bylo ušetřeno co nejvíce místa.


Pletivo nemá zapletený vrchní a spodní vodící drát a proto je nutno dokoupit ještě napínací drát a napínací elementy (plotové napínáky). Zrýchlená navigácia (kliknite na položku nižšie a zrýchlite svoju navigáciu v cenníku) Štvorhranné pletivá. BM s DPH nie je taká strasna cena.


Mierne nadsadená, ale závisí od terénu a iných veci. Cena již včetně horního a spodního zapleteného napínacího drátu. Chcete vedieť, koľko bude stáť váš nový plot? Ploty a ich cena závisí od typu a dĺžky. Naša kalkulačka vám povie presnú cenu podľa vašich parametrov.


Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. U nás tu takto pracovala rota ukrajinců a cena to byla dobrá. Dala se sehnat daleko drazší nabídka.


Navíc je získáte už od pár desítek korun za metr. Ceny se liší podle výšky pletiva. Cena za ks při naší montáží bez DPH. Presnú cenovú ponuku Vám vypracujeme na základe obhliadky, na ktorej si zákazník vyberie druh plotu, použité materiály a farbu.


Na vytvorenie nezáväznej cenovej ponuky nás neváhajte kontaktovať. Rabic pletiva , kao i sve druge žice i pletiva se mogu naručiti na metar, a isporuku vršimo u najkraćem mogućem roku. Ove žice se mogu koristiti i za živu ogradu kao i za izradu živinskih kaveza. Zovu se još i farmerska pletiva.


Imamo u ponudi i mreže za. V této kategorii najdete širokou škálu pletiv pro Vaše oplocení, jako jsou klasická pletiva zelená, zinkovaná, berevná atd. Dále pak pletiva se zapleteným napínacím drátem i bez zapletného napínacího drátu, dále pak pletiva svařovaná s různou pevností a podobně. Překážkou pro nás není například ani členitý terén či špatné počasí.


Ponúkame Vám dodanie a montáž plotov a brán na kľúč: ploty z pletiva , zváraných panelov, betónové a murované ploty. Mali oglasi za nepremičnine, avto-moto, mobilne telefone, športno opremo, računalnike, dom, kmetijstvo, živali in ostalo. Lesní uzlové pletivo se používá zejména na oplocení lesních porostů a školek, pasek, sadů, vinohradů, zemědělských, lesnických nebo loveckých objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky