čtvrtek 20. září 2018

Freza na beton

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Premium Loading. Skip trial month free. Frézy na betonové podlahy. Vyberte si u nás frézy na beton od výrobců Schwamborn a VON ARX s hloubkou frézovaní od do mm.


V nabídce máme stroje s elektrickým i benzínovým motorem. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Bruska na beton, určená k zarovnávání různých povrchů, čištění podlah od starých nátěrů a lepidel, sundavání omítek a hrubému dorovnávání betonových stěn a podlah.


Pogumované horní madlo zaručuje pevný úchop a silný tlak na frézovaný povrch.

Informujte se o profesionálním eletrickým nářadí od Metaba. Nízko položené ťažisko poskytuje veľmi tichý chod a zaisťuje rýchle frézovacie výsledky. Kvalitné diamantové kotúče na železobetón požičiavame zvlášť. Doporučujeme si k fréze požičať aj priemyselný vysávač.


Mají nezávislé nastavování hloubky na pravé i levé straně, což umožňuje dosáhnout sklonu až 16° - mechanicky nebo pomocí hydrauliky. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Nářadí je možno zapůjčit i na delší dobu - v takovém případě Vám nabídneme výhodnější cenu.


Spoľahlivá a bezpečná fréza s mimoriadnym výkonom pre malé a stredné plochy. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Bourací a vrtací kladiva Brusky na dřevo, sádrokarton, podlahové stroje Brusky na dřevo, podlahové stroje Brusky na beton a teraco, drážkovací frézy Brusky na beton , frézy Čerpadla Čistící stroje, vysavače, čističe odpadů Čistící stroje Elektrické hoblíky, horní frézky na dřevo Hoblíky a frézky Elektrocentrály Pro instalatéry a topenáře Kompresory, stříkací. Stavebniny Ištok, sme obchodná firma a partner stavebných profesionálov zaoberajúca sa predajom, prenájmom a servisom stavebných strojov a zariadení, predajom. Využití pro zdrsňování betonů, příprava podkladů podlah, odstraňování. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé příslušenství, a bez případných nákladů na ochranu životního prostředí, krytí způsobené škody, krádeže a poškození ohněm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Minimálne použitie, stav nového. Elektrická fréza na beton PZFE Motorová fréza na beton PZFB Prodejní místa. Zaujaly Vás stroje Palme? Stavebniny Ištok -predaj, prenájom, servis stavebných strojov a zariadení, predaj stavebného materiálu, stavebného náradia a stavebnej chémie za výhodné ceny. Technické parametry a informace.


Pro odfrézování větších vrstev betonu - ekonomičtější než diamantové broušení (k ceně se neúčtuje obrus), motorová. Brúsenie a frézovanie betónu a omietky. Požičovňa stavebného náradia, stavebných strojov, požičovňa prívesov.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky