pátek 21. září 2018

Loupač jablek

Multifunkční kráječ a loupač je určen ke krájení, loupání a odstraňování jádřince jablek. Překrojením vzniklé spirály lze jablka použít na výrobu křížal. Lze využít též pro hrušky, brambory apod.


This feature is not available right now. Pro snadné a rychlé loupání jablek.

Vyrobeno z odolného plastu, loupací čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno přísavkami pro bezpečné použití, náh. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“.


Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Mechanický loupač 3vje ideální nejen k loupání jablek, ale i hrušek nebo brambor. Stačí točit kličkou a jablko zbavíte slupky, dužinu nakrájíte na jemné proužky a na mlýnku zbude pouze nepoužitelné jádro.


Mlýnek oceníte při loupání většího množství jablek pro přípravu koláčů, pyré nebo křížal.

Navíc šetří čas a energii. Pak neznáte našeho pomocníka. Hodnocení produktu: 1. Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek. Nejrychlejší loupač jablek ,ale jen se škrabkou PIRAŇA.


Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek. We suggest Sending your message through the feedback form which can be found on the sites in the Communication partition. Po oloupání lze nakrájená jablka usušit, nebo. Jablko můžete současně oloupat, odstranit jádřinec a nakrájet.


S loupačem jsme spokojení, loupe opravdu skvěle a čistě, doporučuji. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. V nabídce si můžete vybrat mezi ručními a elektrickými kráječi. We make available Sending your business proposition through the feedback form which can be found on the sites in the contact section. Zassenhaus loupač jablek , - černý.


Nejvyšší kvalitu materiálu použitého na mlecí mechanismus garantuje dlouhou zárukou.

Při loupání ideálně kopíruje tvar zpracovávaného plodu, čímž eliminuje množství odpadu. Už nemusíme trávit zavařováním celé dny, nejnáročnější část, příprava ovoce, bude dílem několika okamžiků. Vhodný pro praváky i leváky. Loupač je stabilní díky přísavkám.


Elektro, které chcete mít. Jablečný sen, loupač jablek - s přísavkou Velmi šikovný loupač na jablka, hrušky nebo třeba i brambory, se třemi funkcemi v jednom pracovním kroku. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Tento výborný německý loupač na jabkla (ale i jiné suroviny - např.: okurky, brambory, hrušky, batáty,) má rovnou funkce: Jablka umí oloupat a současně při loupání ho umí i nakrájet a rovnou ho zbaví jadřince. Lze nastavit i pouze krájení a loupač lze odklonit, aby slupka na jablku zůstala. Spiralizér pro krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Ezidri - mechanický loupač jablek.


KE KAŽDÉMU KRÁJEČI DOSTANETE DÁREK - CHIA SEMÍNKA. V tomto videu najdete postup, jak pomocí vrtačky, malého nástavce a ořezávače za vteřiny oloupete jabko nebo bramboru. Díky tomuto loupači jablek budete odstraňovat tenkou slupku z jablek rychle a efektivně. Spirálový loupač jablek Westmark.


Vyhrňte si rukávy a pusťte se do práce! Vášnivým kuchařům je každá kuchyně malá a tak potřebují šikovné pomocníky. Přesně takové má ve svém repertoáru Westmark.


Německá značka s dlouholetou tradicí, která vás nenechá ve štychu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky