středa 26. září 2018

Hnojivo na cibuli a česnek

Kombinace organické a minerální složky zaručí, že hnojivo působí rychle a zároveň dlouhodobě. Huminové látky obsažené v hnojivu zlepšují transport živin a jejich efektivnější příjem rostlinou. Cererit s guánem na cibuli a česnek 5kg.


Granulované hnojivo je určeno k výživě cibule a česneku. Je vhodné především pro základní hnojení před výsadbou, ale i pro přihnojování v průběhu.

Mě tak vyšla první vlna hnojiva zhruba na 2Kč. Je minerální hnojivo , které má široké využití jak v zahradě, tak v zemědělské výrobě. Celý stroužek by měl být skryt v půdě.


Jedná se o typické hnojivo „ na list“ s rychlým účinkem. Ideální je sázet česnek tak, aby ještě dobře zakořenil, ale nadzemní část začala růst až na jaře. Jestliže se rozhodneme česnek vysadit na pozemek, kde byla předtím louka nebo trávník, je zapotřebí provést orbu už měsíce před výsadbou česneku.


Pokud se na louce vyskytují těžko zničitelné vytrvalé plevele jako pýr, pcháč nebo kopřivy, je vhodné před orbou pozemek postříkat totálním herbicidem.

CERERIT S GUÁNEM NA CIBULI A ČESNEK. Je organominerální granulované hnojivo se stopovými prvky, urcené k výžive cibule a česneku. Před roky jsem zasadil na zahrádce asi cibulek medvědího česneku.


Pro česnek mám vvyloženě nevhodnou zeminu (písek a sucho). Rozhodil jsem mezi ně hnojivo na česnek a cibuli. Další práci jsem nechal pro déšť,Nyní jsem česnekový král.


Síra v hnojivu má příznivý vliv na tvorbu vonných a chuťových látek v česneku a cibuli , huminové látky zvyšují transport živin a jejich efektivnější. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze HORTICERIT - pro. Organo-minerální hnojivo na cibuli a česnek je určeno pro všechny druhy cibulí, okrasných cibulovin a česneků pěstovaných v nádobách i ve volné půdě. AGRO Organominerální hnojivo cibule a česnek je určeno pro všechny druhy cibulí, okrasných cibulovin a česneků pěstovaných v nádobách i ve volné půdě.


Obsah síry v hnojivu zlepšuje vůni a chuť plodů. Celkově hnojivo přispívá ke zdravému růstu rostlin. Hnojivo AGRO organo-minerální na cibuli a česnek 1kg. Vhodné pro všechny druhy cibulí, okrasných cibulovin a česneků pěstovaných v nádobách i ve volné půdě.


Detailní popis produktu HNOJIVO JE URČENO PRO: všechny druhy cibulí, okrasných cibulovin a česneků pěstovaných v nádobách i ve volné půdě.

Vítejte v dílně Veselého Kutila. Dostupnost na pobočkách. Vysoký podíl organické složky zajistí rostlinám dlouhodobé působení hnojiva na dní.


Složení hnojiva zajišťuje vyrovnanou a dostatečnou výživu, která příznivě ovlivňuje růst rostlin a jejich zdravotní stav, což se pozitivně odráží na celkovém výnosu. Obsahuje silici alliin, která se enzymy přeměňuje na allicin, usmrcující bakterie, také vitaminy C, B, A, D a další látky jako síru, jó bílkoviny, cukry, glykosidy, kyselinu nikotinovou a podobně. Jarní odrůdy česneku se vysazují v březnu až dubnu, zatímco podzimní v září až říjnu. Potřebuje dostatek živin a hodně slunné stanoviště.


Cibule - aplikujeme odměrek hnojiva před výsadbou a odměrek ve stadiu listů do půdy mezi řádky. Po sklizni se může česnek sušit na poli podobně jako cibule Je to velmi riskantní. Intenzivní sluneční záření může způsobit úžeh a tím nevratně poškodit cibuli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky