středa 26. září 2018

Postřik discus

OL (ochranná lhůta) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi termínem poslední aplikace a sklizní. Postřikový fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu k ošetření jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému. Discus je postřikový fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu k ošetření jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému, révy vinné proti padlí révovému.


Bay Kleinanzeigen: Discus , Kleinanzeigen - Jetzt finden oder inserieren! Třetí, a poslední, postřik v období jara, se aplikuje po odkvětu. Dalším druhem jsou prostředky proti přezimujícím škůdcům. K pozdějším typům se řadí ochranné postřiky proti škůdcům jako je např.


Postřiků existuje celá řada, proto by se měli střídat. Discus je založen na zabránění přenosu elektronů v dýchacím procesu, čímž je zabráněno sporulaci a klíčení spór. V závislosti na škodlivém organismu a termínu aplikace vykazuje protektivní, kurativní a eradikativní účinek.


Aktion Bestellen Sie Diskus einer Größe und Sie erhalten einen wertgleichen Diskus gratis dazu. Sie können aus allen Farben wählen! Ihre Wunschfarbe des 11.


DISCUS 3×g - proti padlí a strupovitosti, skvrnitosti růží. Fungicidní přípravek k ošetření jabloní proti strupovitosti a padlí, révy proti padlí, angreštu proti padlí a růží proti houbovým chorobám. Fungicid Discus ve formě rozpustného prášku se na zasažené rostliny aplikuje jako postřik. Obsahuje účinnou látku kresoxim-methyl, který razantně snižuje výskyt strupovitosti na hrušních a jabloních,. DISCUS je postřikový fungicidní přípravek k ošetření jabloní proti strupovitosti, padlí jabloňovému, angreštu proti americkému padlí nebo proti padlí.


Postřik omezí i případné napadení sviluškou chmelovou a ovocnou. Peronospora révy vinné Révu často napadá houbové onemocnění zvané peronospora, pokud je počátek léta teplý a vlhký. Chraňte před vlhkem, mrazem, sáláním tepelných zdrojů a přímým slunečním zářením. Jarní postřik ovocných stromů a keřů je zaměřený na ničení přezimujících a jarních škůdců. Používáme přípravek obsahující insekticidní složku a minerální nebo řepkový olej, například Oleoekol nebo Aliekol (při venkovní teplotě asi ˚C).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Aplikujeme preventivně 1x před květem a. Ne, že budu rozmíchvat každý postřik na tu zvolenou koncentraci a tyto roztoky pak míchat.


To bych ředil, to je jasné. To je pravdivá úvaha, ale není na místě. Postřik musí být proveden dřív, než broskvoni vyraší pupeny. Venkovní teplota při aplikaci tohoto postřiku by měla být nad °C.


Půdu pod broskvoněmi povápněte. Mšice švestková, mšice slívová. Vyvíjející se plody se deformují bouchoře. Postřik proti přezimujícím škůdcům dělám současně s ošetřením jádrovin.


Koncem července postřik proti 2. Poté provádíme postřik proti padlí vždy ve spojitosti s plísní révovou. Vhodnými přípravky proti padlí jsou: Discus, Karathane New, Quadris Max, Zato WG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky