pátek 27. dubna 2018

Rajče pollicino

Osvědčené pravidlo zní, že rajčatům se nejlépe daří ve skleníku. Klima ve světě, naši krajinu nevyjímaje, se otepluje. PRO MLSNÉ JAZÝČKY – tato „malá datlová rajčátka“ mají vynikající chuť díky dobré kombinaci cukrů a kyselin.


Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. U nás jsme zvyklí na středně velká rajčata o váze až 1gramů, až komorová, se značným procentem šťávy v plodu.

Stačí ale zajet o pár set. Plody jsou datlového tvaru s hmotností cca gramů. Hybridní odrůda vhodná pro pěstování ve folnících, sklenících i polních podmínkách. Dobrý den pane Hanáku, rajče Pollicino Fse pěstuje jako klasické tyčkové rajče. Boční výhony se vyštipují.


Je ale možné rajče vést na dva výhony. Má vynikající chuť díky dobré kombinaci cukrů a kyselin, plody jsou datlového tvaru s hmotností cca gramů.

Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Pollicino Fje červené datlové tyčkové hybridní rajče do skleníku, fóliovníku a na záhon. Tento obchod vyžaduje pro správnou funkci zapnutý JavaScript.


Prosím zapněte si JavaScript ve svém prohlížeči. Datlová tyčková rajčátka Pollicino mají plody výrazně oválného tvaru. Občas trpí na praskání plodů. Odrůda je odolná proti plísňovým chorobám.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výsev březen-duben pod kryt, výsadba v květnu na záhon. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený?


Jednou možností je, že využil travní koberce.

Tato „malá datlová rajčátka“ mají vynikající chuť díky dobré kombinaci cukrů a kyselin. Rajče Tyčkové - Pollicino. Saladini Pilastri, Cortesi Moncaro, Fausti und über 1. Poloraná odrůda s plody oválného (švestkového) tvaru o váze až gramů.


Lycopersicon esculentum Mill. Na hroznu (vijanu) je cca 7-plodů a každá rostlina má cca vijanů. Kdyby mohla zvířata nakupovat, nakupují u nás. Tohle mi prosím vyrostlo na kompostu. Podle listů to vypadá na rajčata, ale tvar plodů neznám.


Nevíte prosím, co to je? Zahradnictví manželů Louckých je v Jaroměřicích nad Rokytnou a má dlouholetou tradici. Plodem je bobule, neboli rajče. Pěstují se tyčkové nebo keříčkové odrůdy rajčat, na nichž rostou plody červené, žluté, oranžové, růžové i bílé.


RAJČE tyčkové Pollicino F1. BIBI Má “srdíčkové“ třešňové plody se špičkou. Malá, datlová rajčátka, mají vynikající chuť díky kombinací cukrů a kyselin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky