středa 25. dubna 2018

Venkovní skluzavka

Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje.


Kratší skluzavka je dlouhá 220cm a vyhovuje podestě ve výšce cca 125cm, dlouhá skluzavka je dlouhá 265cm s podestou o výšce cca 145cm. Doporučujeme dodržovat doporučené výšky podest pro oba typy skluzavek, tak abyste dosáhli optimálního skluzu vašich děti.

Vaše zahrada se promění v zábavné hřiště! Možnost připojení zahradní hadice. Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí.


Obří skluzavka v Královských barvách od značky Little Tikes. Má unikátní schůdky, kde vestavěná madla pomáhají pohodlnému a bezpečnému výstup nahoru. Délka skluzné plochy je 1cm. Smoby skluzavka pro děti Toboggan Megagliss Super 2vmá pevnou konstrukci, která se dokáže přizpůsobit potřebám vašeho dítěte a roste spolu s ním.


Cena této skluzavky je velice nízká - na kvalitě však skluzavka nezt.

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Venkovní skluzavka už rozebírají maminky na webu eMimino. Dům a zahrada - Venkovni skluzavka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plastová skluzavka, která potěší každé dítě. Je opatřena UV ochranou, takže její veselé barvy neblednou.


PRODLOUŽENÁ 7-LETÁ ZÁRUKA ! Charakteristickou vlastností tohoto materiálu je vysoká odolnost vůči mechanickému namáhání a UV záření. Máme tři dráhy, které jsou připravené na chvilky plné adrenalinu a radosti. Po dopadu se ocitnete ve venkovním bazénu, kde na vás čekají další vodní atrakce. S vodní skluzavkou si v letních dnech užijete spoustu legrace. Dobrý den, Mohu se zeptat, zda Barvu Tepur T3mohu použit na dětskou venkovní skluzavku?


Je to stará skluzavka z laminátu.

Pokud ano, bude stačit jen barva. Kryté venkovní posezení. Nejbližší signál mobilní sítě metrů daleko :) WiFi připojení k dispozici. BAREVNÉ VARIANTY : růžová, žlutá, modrá, zelená, červená, světle zelená, světle modrá. Oskarova vodní skluzavka Oblékejte plavky, protože teď přichází to pravé osvěžení!


Nechte děti vyřádit na vodní skluzavce, zatímco si budete vychutnávat chlazený nápoj. Fun tunnel se skluzavkou. Nemějte strach, že se u nás nezabaví: hotel i personál je na děti vybaven i připraven. Ideální osvěžující zábava pro letní dny.


Velmi oblíbené jsou i námi vyráběné dřevěné venkovní tabule. Ale zde naše nabídka nekončí. Nafukovací skluzavka je oblíbená mezi dětmi, stejně jako skákací hrad.


Skluzná plocha je dlouhá 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky