středa 25. dubna 2018

Puštík obecný prodej

I po dobrém zhojení zlomeniny nefunguje její křídlo 1 a v přírodě by nepřežila. Dává přednost parkovému kraji a proniká až do samého srdce měst, nevyhýbá se však ani souvislým lesům. Protože je výrazně nočním ptákem, můžeme jej pozorovat jen zřídka. Nelze jej ale přeslechnout, protože se jeho hlas rozléhá za klidných měsíčných nocí na kilometr daleko. Cites - povinné doklady”.


Prosim pouze volat na e-mail neodpovidam.

Kyšice na okrese Kladno a od té doby zmizel beze stopy náš milovaný pejsek, kříženec Border kolie Marley. Skoro každý z nás už někdy slyšel jeho protáhlé a tklivé h. Okolo velkých očí se táhne okrouhlý závoj šedavé barvy. Má velkou hlavu bez péřových oušek, světle hnědé peří je protkáno pruhy tmavšího peří.


Na břiše, v okolí očí a na spodní části křídel je peří bělejší. Již za měsíc se v lesích začne naplno ozývat tklivé noční houkání puštíka obecného ( Strix aluco ). Zespodu je světlejší a na křídlech má několik řad světlejších skvrn. Rusko, Kavkaz, černomořské a středomořské části Malé Asie.


Zbarvení jeho peří skvěle imituje kůru stromů.

Vyskytuje se ve dvou barevných formách – v šedé a hnědé (rezavé). Jedná se o potávkový formulář, na jehož základě Vám bude vypracována nabídka. A jediným druhem, který není ohrožen. Unported Melancholické houkání puštíka obecného rozléhající se do hrobového nočního ticha dodá lesu tajemnosti i kdyby se jednalo o malý remízek na kraji města. Má mohutnou kulatou hlavu a okrouhlý obličej se závojem a hnědočernýma očima.


U nás v Beskydech se vyskytuje pravidelně na celém území. Jen v okrese Vsetín hnízdí dle odhadu několik set párů. Ano, Rozárka je puštík obecný. Pravdou je, že puštík žije v celé Evropě, ale také v severozápadních částech Afriky či v některých oblastech Afriky. Pojďte se o puštíkovi dozvědět ještě o něco více.


U nás je to nejpočetnější a nejrozšířenější druh sov. Je to středně velká, zavalitá sova s velkou hlavou s tmavýma očima. Potrava je oproti ostatním druhům sov velice rozmanitá - od savců až do velikosti zajíce, přes ptáky a další obratlovce až po hmyz.


I u puštíka jsou ale nejčastější kořistí malí hlodavci. Je největší sovou běžně se vyskytující na českém území a nejhojnější evropskou sovou. Každý Vám docela věrně předvede svůj hlas. Autorský tisk rozměr A akvarel limitovaný počet ks opatřený pořadovým číslem a podpisem vytištěn za využití kvalitních pigmentů.


Prodej nových náhradních dílů. Tato funkce ukáže seznam obrázků přiřazených k taxonu a všem jeho podtaxonům (nebo i nadtaxonům, dle volby v nastavení).

Ukazuje tedy jen část galerie omezenou na určitý taxon. Velkoobchod Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů. Náš nejvzácnější chovanec!


Kuna skalní je běžná v naší p. Puštík bělavý - Jednoočko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky