pondělí 23. dubna 2018

Asimina prodej

Hallo Herr Meyer, ich habe eine asimina triloba die zwar blüht, aber keine Früchte bekommt. Welchen Bestäuber kann ich dazu pflanzen? Die Dreilappige Papau ist eine in Nordamerika heimische Pflanzenart aus der Gattung der Papau in der Familie der Annonengewächse.


Im Englischen wird diese Art, wie auch die ganze Gattung, Pawpaw genannt und fälschlich auch im deutschen Sprachraum unter dieser Schreibweise in Verkehr gebracht. Die Früchte sind essbar, sie gelten aber auch in ihrem Heimatland noch immer eher als Wildobst oder rare fruit.

Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Původ Muďoul má původ v zalesněných oblastech východu Spojených států. Všechny ostatní rody pocházejí z tropických oblastí. Z čeledi Anonaceae je ve světě nejznámější rod Anona,hlavně plody – Anona cherimoya,squamosa ,muricata,reticulata. Plody u nás moc nejdou na odbyt.


Tyto obchodní podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) firmy ASIMINA – Lenka Žirovnická, Kosova Hora 3,. Kvete krásnými, velkými purpurovými květy. Banán severu je chuťově a pěstitelsky zajímavá nová ovocná plodina.

Pro svoji odolnost na choroby a nenáročnost je vhodná k pěstování v České Republice. Prima - roubovaná kontejnerovaná sazenice, pouze pro osobní prodej -nelze zaslat! U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nechápu jak múžete napsat že to může být samec nebo samice. Konzumují se čerstvé a jsou bohaté na vitamíny a minerály.


Rostlina Paw Paw neboli indiánský banán vyžaduje slunečné stanoviště. Naprostá většina rostlin patřících do rodů v této čeledi totiž požaduje pro pěstování buď subtropické, nebo tropické podmínky. Strom dorůstající cca 6m. Asimina je jednodomá, tudíž samec i samice.


Velká nabídka netradičního ovoce, původních a jedlých stromů či keřů. Dále prodej drobného ovoce - borůvky, rybízy, angrešty, kiwi, jahody, maliny a ostružiny a další. Nabízíme k prodeji naklíčená semena : Dub červený, Chamaerops Humilis, Eugenia Uniflora, Gingko Biloba,Jubaea Chilensis,Latania modrá palma,Bílá Strelitzia. Tento velmi zajímavý ovocný strom je u nás žhavou novinkou.


Koruna stromu je pravidelná, vejčitá a působí velmi dekorativně v celém průběhu vegetace. Tento málo známý ovocný strom lze pěstovat i našich podmínkách a kvalita jeho plodů je zcela srovnatelná s nejkvalitnějším tropickým ovocem. Mam zkusebne zasazeno stromku, tak uvidime.

Mrazuvzdornost je srovnatelna s klasickym ovocem, takze by mela jit skoro vsude v CR narozdil od jinych exotickych druhu ovoce. Návštěvy mimo tuto dobu jsou možné po předchozí domluvě. Nabízíme rostliny subtropické a tropické plodící, okrasné i exotické. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu?


Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními. Dlužno však říci, že v našich podmínkách dosahuje pouze keřovitého vzrůstu, o statném stromu si nechme jen zdát. Pawpaw je rostlina v naší oblasti sice nepůvodní, avšak našemu podnebí přizpůsobená, nenáročná a velmi odolná. Je vysoce plodná a vizuálně. Možný pronájem rostlin na oslavy a rauty.


Prodej rostlin exotického ovoce. Zde se nachází zboží a rostliny,které jsou momentálně,v našem zahradnictví na Hukvaldech,k prodeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky