úterý 24. dubna 2018

Prodej živých pstruhů

Zabýváme se celoročním prodejem živých čerstvých ryb, převážně pstruhů a kaprů z Moravy. Snažíme se, aby naši zákazníci. Prodej živých pstruhů od 3- 8g, 1Kč za kg. Poznámka: Prodej se nachází v Experimentálním rybochovném pracovišti a pokusn. Další prodej se uskuteční 21.


Prodej ryb sádky Lahovice V prodejně ryb na sádkách v Lahovicích je k dispozici sortiment živých ryb , chlazené ryby , mražené ryby , uzené ryby , zvěřina a doplňkový sortiment. Některé ryby a výrobky z nich jsou dostupné jen sezónně. Vedoucí rybochovného zařízení Šmelcovna: Tomáš Bara, mob. Po - Pá od - 1hodin Na požádání živé ryby usmrtíme i vykucháme!


Vás vánoční stůl dodá Rybářství. Sobotní prodej pstruhů vždy jednou za dní od 20. Prodejní plakát a bližší informace o termínech naleznete ZDE.


Nově u Nás najdete i prodej zvěřiny, vice na zverina-vratimov. Nabízíme prodej živých ryb a krmiv pro chov ryb, produkce plůdku a násad lososovitých a reofilních druhů ryb, přepravu živých ryb a obchodní činností v rybářství. Prodej povolenek k rybolovu Rezervaci rybářských míst, rezervaci chytání z mola, rezervaci míst ve srubu a venkovního krbu, ubytování v chatkách Teplé a studené občerstvení, teplé a chlazené nápoje, nealkoholické a alkoholické nápoje, točené pivo, víno, cukrovinky, balené potraviny apod. Prodej duháků je realizován pro účely sportovního rybolovu, konzumace, zarybnění malých soukromých revírů.


Rybky – pstruhy, siveny, kapříky, candáty, j. Telčska, Dačicka, Moravských Budějovic a na Znojemsku. U prodejců zveřejňujeme standardní celoroční doby prodeje živých ryb. Jsme rodinné sádky v Karlových Varech, chováme a prodáváme čerstvé ryby té nejvyšší kvality za přijatelné ceny. Pro určování ceny jednotlivých ryb jsou podstatné váhové kategorie jednotlivých druhů ryb. Tržní rybu prodáváme také za účelem zarybnění revírů sportovního rybolovu.


Zobrazit váhové kategorie tržní ryby. Správa Kolowratského rybářství zajišťuje chov ryb. Produkujeme pstruha, kapra, amura, lína, sivena, candáta, tolstolobika, štiku a sumce.


Celoročně zajišťujeme prodej živých ryb. Možnost zajištění dopravy při odběru většího množství. Denně široký výběr živých , čerstvých sladkovodních a mořských ryb. Nabízíme kompletní gastronomickou poradnu i zpracovatelský servis. Prodej káčat a housat, zejména pro drobnochovatele, udržuje věhlas společnosti v celém regionu.


Společnost Rybářství Hodonín, s. Vyžaduje chladnější vodu s vyšším obsahem kyslíku. Proto Vám nevydrží doma ve vaně. Zabýváme se chovem a celoročním prodejem pstruha duhového, kapra obecného a násadových rybek.


Náš prodej probíhá celoročně,ryby nejsou vystresované převozem a nejsme omezeni počasím, povětrnostními podmínkami, nezastaví nás tedy ani zima, ani velká parna v létě s čímž se často potýkají sádky a podobní obchodníci zabývající se pouze překupováním ryb,u nás dostanete vždy čerstvou rybu vylovenou před Vámi přimo z rybníku. Zároveň na naší prodejně nabízíme okrasné ryby do jezírek i akvárií a celoročně prodej živých sladkovodních ryb, a to ve stálé i sezonní nabídce. Pstruhařství Mirka Halamíčka.


Z důvodu vysokých teplot je dočasně pozastaven prodej pstruhů. Naše rodinná firma Vám nabízí osobní přístup, maximální zodpovědnost a péči v oblasti gastro obchodu, distribuce a prodeje živých sladkovodních ryb. Jsme mladá a dynamická společnost s mnohaletou praxí v daném oboru.


Jsme tu pro Vás a vaší spokojenost dní v týdnu. Prodej mimo uvedenou dobu možný po předchozí telefonické domluvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky