úterý 24. dubna 2018

Proutěné obruby záhonů

Dodáváme rovněž obruby záhonů a trávníků. Díly jsou rovněž vhodné na zpevnění teras nebo k jakémukoliv dalšímu vhodnému použití v zahradní architektuře. Zajišťuje také bezpečnost před zvířaty nebo sekačkou. Vaše zahrada bude harmonická a hezká pokud použijete naše proutěné obruby záhonů. Nabízím výrobů plotů z lískových prutů obruby záhonů , stromové lavičky, zpevnění svahů apod.


Pro dekorativní ohraničení záhonů a políček Vám poslouží tyto proutěné obruby.

Výroba obruby z vrbového proutí Mezi nejjednodušší prvky, které můžete z vrbového proutí zhotovit, jsou obruby záhonů. Zvlášť elegantně působí ve venkovských zeleninových či smíšených zahradách. Materiál neloupané proutí.


Dále nabízíme proutěné obruby záhonů. Proutěné ploty mají životnost až let. Palisáda je impregnována. Stejně jako plotové dílce jsou vyrobeny z vrbových větviček, které dodávají zahradnímu prostoru ten pravý, rustikální charakter.


Výška nad zemí od 10cm do 50cm. U našich ostatních výrobků poštovní přepravu většinou omezují jejich rozměry.

Jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Menší formáty proutěných plotů využijete dobře jako obruby , například vyvýšených záhonů. Vyvýšené záhony jsou praktické - dobře se udržují a působí vždy uklizeně, i když nejsou zrovna vypleté, dodává Jiří Stiborek. Pokud si stále nejste jisti, jestli se k vám ploty opravdu hodí a případně v jakém formátu, pošlete nám fotografii vaší zahrady na.


Skvěle pomohou při sekání, kdy oddělí trávu od záhonů s mulčovací kůrou a zároveň zabraňují odhrnovaní mulčovací kůry na zbytek zahrady nebo chodník. Plastové obruby Plast není v zahradě příliš oblíbený, protože působí uměle. Obruby záhonů - neboli oplůtky. Co se však týče obrub, je rychlým a snadným pomocníkem při oddělení záhonů.


Můžeme se rozhodnout pro levnější variantu nebo zvolit kvalitu, avšak vyšší cenu. Zabraňuje šíření a přerůstání. Dřevěné univerzální zahradní obrubníky vhodné k ohraničení záhonů, chodníků, dlažeb a trávníků Vám pomohou se snadnou údržbou Vaší zahrady. Zahradní proutěná obruba, palisada - celková délka cm! Dřevěné obrubníky se snadno a rychle instalují a tlaková impregnace zajistí, že zahradní obrubník a dřevěný záhon bude ozdobou Vaší zahrady dlouhá léta.


Ohraničení záhonů vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Originální obruba trávníku která zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do okrajových záhonů. Zámek umožňuje tvarování požadovaných oblouků.


Dřevné obruby záhonů - palisády jsou tlakově impregnované proti hnilobě a škůdcům dřeva. K ukotvení dřevěných obrub záhonu se používá ocelové roxorové tyče (kotvy) s předem navrtanými dírami pro zatlučení.

Toužíte po jednoduchém, a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras? Potřebuje vyřešit nerovnosti v terénu či jen. Vybrané typy zahradních obrubníků se vyrábí v několika barevných provedeních, tak aby mohly vhodně doplňovat vydlážděnou plochu. Znovu objevte krásu zahradničení s našimi vyvýšenými záhony, truhlíky a květníky.


Pevné obruby zabrání prorůstání trávy do cesty či záhonu, a naopak vitálních a houževnatých trvalek do trávníku, také omezí roznášení půdy ze záhonů na přilehlé cesty. Současně zjednoduší sekání trávy v místech, kde trávník dosahuje až ke zdi (například domu). Když kolem zdi vytvoříte z dlaždic chodníček s pevným lemem, a tím posunete okraj trávníku víc do zahrady, práce pro sekačku se značně zjednoduší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky