pátek 27. dubna 2018

Aquapark praha šutka

Jetzt Frühbucher Vorteil sichern. Top Hotels zu Top Preisen buchen! Alle Angebote im Preisvergleich. Schnell und sicher online buchen. Wasserparks und Erlebnisbäder in Prag.

Pool mit Schwimmen Tracks, großrutschen geeignet für Kinder, Stahl Blues Rutsche, gelb Rutsche für Kinder, eine Bar am Pool, Kinder Pool, schön sauber Garderobe. Aquacentrum Im unlängst eröffneten Schwimmareal befindet sich eines der zwei in Prag befindlichen Meter Schwimmbecken. Navíc je areál plně bezbariérový. Ben Sie die Top Attraktionen. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Tiefpreisgarantie bei HolidayCheck! Aquacentrum Šutka je nově otevřeným a zároveň jedním z nejmodernějších plaveckých areálů v Praze i celé České republice. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány.


Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách. Aquacentrum This recently opened swimming centre features one of only two m indoor swimming pools in Prague. Fotos und Videos von Aquacentrum Sutka an, die von TripAdvisor-Mitgliedern. NAVŠTIVTE NEJNOVĚJŠÍ AQUAPARK V PRAZE S BÁJEČNÝM VÝHLEDEM. Praze hodně bazénu ale tento patří mezi špičku.


Naleznete zde 50m bazen, maly aquapark s. Aquacentrum V plaveckém areálu je jeden ze dvou krytých padesáti metrových bazénů v Praze. Aquacentrum mimo to disponuje tobogány, divokou řekou, dětským brouzdalištěm s prolézačkou, vodopádem, skluzavkou, vířivkou i relaxačním bazénem a wellness. Nikde jsme necekali zadnou frontu.


Akorat jsme nejprve nevedli, jak funguji prevlekarny. Pak jsme zjistili, ze jsou spolecne. Kazdy si vezme kabinku a tou projde po prevleceni ke skrinkam, kde si ulozi veci.

Jinak atrakce super, parni mistnosti take. Bohuzel nefungoval vodni bar. Praha - Karlín, Libeň, Kobylisy, Čimice, Bohnice, Ďáblice, Březiněves, Dolní Chabry. Nově otevřený aquapark a plavecký bazén (50m) s výhledem na Prahu.


Upozornění: Chcete mít na tomto webu reklamu? Máte zájem tento web koupit? Provozujeme bazén o délce 50m, parní lázně, finské sauny či aquapark s mnoha atrakcemi, jako například divoká řeka, vířivka, skluzavka a tobogány.


K dispozici je dětské brouzdaliště s hloubkou 20cm a prolézačkou či výukový prostor pro školy a rodiče s malými dětmi. Celý aquapark má zóny - saunu v patře, sportovní bazén a aquapark v přízemí. Dá se tam i se saunou vydržet asi hodiny. V aquaparku jsou občerstvení, jedno z nich přímo ve vodě.


Používáním webů z portálové rodiny praha. NA DEN DĚTÍ VSTUP DO AQUAPARKU ŠUTKA ZA KČ. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Navštivte s rodinou, přáteli či kolegy největší aquapark ve střední Evropě - aquapark Čestlice - s nabídkou úžasného vodního světa a saun, nádherného SPA a moderního fitness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky