středa 25. dubna 2018

Mulčovač za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Strojní zařízení určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin. Zapojení do tříbodového závěsu traktor dle určení zákazníka.


Naše mulčovače mají zapojení za traktor do tříbodu a zvolit si můžete mulčovač se sběrným košem i bez a také univerzální příkopový mulčovač. This feature is not available right now. Mulčovače s vertikální rotací nožů. Mohou být osazeny T kladívky, nebo Y noži.


Robustní konstrukce a jednoduché provedení je zárukou dlouhé životnosti.

Predám drvič mulčovač Votex Maxum 4-34záber metra, možnosť zapnút aj na prednú hydrauliku traktora, výborné drví zelinu, kukuričné zvyšky, kórovie. Kladivový mulčovač 160cm pro traktor , malotraktor Inzerát byl odebran z oblíbených. Univerzální mulčovač INO ELI. Bei der Wahl des geeigneten Mulchers müssen alle Umstände berücksichtigt werden - der gewünschte Zweck, Leistung und Gewicht des Traktors oder Struktur des gemulchten Bewuchses.


Unser Personal ist gerne bereit, Ihnen bei der Auswahl des richtigen Typs und der Arbeitsbreite zu helfen. Okrem mulčovania trávy sú tieto stroje vhodné aj pre mulčovanie lístia, zaburinených porastov, drvenie viniča vo vinohradoch, čistenie parkov, sadov, športovísk a pre mnoho ďalších účelov. OK-traktory nožový mulčovač za traktor 95. Cena dle šířky mulčovače. Přenos síly zajišťují klínové.


Vybaven je litinovou převodovkou s volnoběžkou, přenos otáček na hřídel s kladivy je zajištěn prostřednictvím ozubeného klínového řemene. Výškově nastavitelný zadní opěrný válec je opatřen stěrkou nečistot. Váš partner pro komunální, zemědělskou a lesnickou techniku. Zomelie aj naletove dreviny do 2cm. Masivna konstrukcia okolo 450kg.


Aj mensie so zaberom od 95cm za malotraktor a pod. Kromě mulčovačů za traktor nabízí všechny další potřebné stroje včetně zatloukačů na ocelové sloupky, mlýnků na kukuřici atd. Nabízíme ale i ruční nářadí, jako jsou nůžky švýcarské značky Felco nebo Berger, roubovací kleště, brousky, pilky a spoustu dalšího.

MU - PRO profesionální mulčovač , provedení Heavy Duty Základní stroj Agregace do předního nebo zadního tříbodového závěsu, tříbodový závěs. Pracovní nástroj se skládá ze tří disků. Příkopový mulčovač FERRI TST Tris je hydraulicky ovládaný příkopový stroj s žací hlavou pro traktory o výkonu - 1HP s otočným sedadlem nebo pro traktor s čelní vývodovou hřídelí. Kompletní nezávislé hydraulické ovládání stroje elektronickým joystickem s dvěma zubovými olejovými čerpadly a hydromotorem.


Kladívkový mulčovač řady KDS je odlechčenou verzí mulčovačů řady KDL určenou pro menší traktory s min. Dom a záhrada - traktor mulcovac bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky