pondělí 30. dubna 2018

Česnek medvědí tinktura

Kromě dalších léčebných účinků je zvláště vhodný pro jarní omlazovací kúry, pročištění krve i detoxikaci po zimě. Přírodní bylinný extrakt z listů a květních pupenů léčivé rostliny česneku medvědího pro imunitu, vylučování těžkých kovů a pro normální činnost oběhové a střevní soustavy. Tinktura z Medvědího česneku - FORTE 10x lékovka po ml. Složení: lihový extrakt, medvědí česnek.


Působí protibakteriálně a protiplísňově, omezuje výskyt zlatého stafylokoka i Candidu albicans. Jedná se o doplněk stravy.

Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z pupenů, poupat a mladých výhonů rostlin. Medvědí česnek je oblíbenou jarní bylinkou, přičemž ji lze využít nejen v kuchyni, ale i při řešení. Moravě, česnek medvědí pravý v Čechách. Mezi poddruhy jsou jen velmi malé rozdíly, zatímco mezi druhy dost velké.


Dobře omyté a odkapané listy nebo cibulky nadrobno pokrájíme a naplníme volně do sklenice nebo láhve. Jeho výrazná vůně, kořeněná chuť a léčivé účinky jsou známé již tisíce let. Popis Česnek medvědí a setý.


Allium ursinum a Allium sativum.

Nasbírejte si v přírodě medvědí česnek a připravte si z něj tinkturu pro pevné zdraví. Příprava je nesmírně snadná. Jak si vyrobit domácí tinkturu z medvědího česneku Vám poradí video od Recepty z prírody. Nevíte, jak co nejdéle uchovat jeho sílu? Firmu NADĚJE založila Mgr.


Specializuje na výrobu bylinných tinktur, mastí olejů a výluhů. Svou pověst založila na kvalitě. Příznivě působí na činnosti jater, ale také dýchacího systému. Přizpívá k odolnosti vůči stresu. Její výroba je velmi jednoduchá.


Připravíme si: listy medvědího česneku, ovocnou pálenku a láhev. C a tak pomáhá třeba při chřipce. Pokud ho chceme uchovat na později, můžeme zkusit vyrobit třeba česnekovou tinkturu. Působí na salmonelózy i chřipkové viry, proti Helicobacter pylori, někdy i proti zlatému stafylokoku. Má i protiplísňové účinky, např.


Naplněnou láhev zalijeme pálenkou až po okraj. Opláchnutý a osušený medvědí česnek tence nakrájíme a vložíme volně do láhve.

Takto naplněnou necháme v teple asi týdny, aby se listy česneku dostatečně vyluhovaly. Podporuje vylučování škodlivých látek z těla, čímž ji vlastně čistí. Snižuje srážlivost krve a urychluje rozpouštění krevních sraženin, proto těm, kteří ho konzumují pravidelně, hrozí menší riziko ucpání cév.


Použití: Česnek medvědí je stálicí lidového léčitelství, která má široké možnosti využití. Jeho účinky několikrát překračují účinky. Omezuje výskyt zlatého stafylokoka i Candidu albicans.


Pro čistý organismus bez plísní a bakterií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky