úterý 24. dubna 2018

Aquapark šutka vstupné

Hotels nahe Aquaventure Waterpark reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Schnell und einfach zu nutzen. Dárkový poukaz je platný po dobu měsíců od data zakoupení. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány. Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách.


V aquaparku naleznete velké tobogány, skluzavky, divokou řeku, vodopá dětské. V areálu jsou připraveny naše dva velké tobogány (a m) a další vodní atrakce, na kterých si užijete spousty legrace: Dva Velké tobogány (a m) - Dva vnitřní uzavřené tobogány nabízející zábavu pro celou rodinu. Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. V letních měsících můžete přímo z aquaparku vstoupit na letní terasu, z níž.


AquaCentrum - Zábava pro celou rodinu! Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Vyrazte do některého z vodních světů a užijte si koupání, tobogány, vířivky a. Vážení návštěvníci, aquapark bude dne 21.


Oddych pri vode pre malých aj veľkých, pre plavcov aj neplavcov. V lete prevádzkujeme až bazénov, z toho bazénov (vrátane dojazdového k vnútornému tobogánu) je v prevádzke celoročne. AQUAPARK Senec Zábava pre malých aj veľkých. Všichni školáci, kteří navštíví 31. Základní vstupné by mělo být 1korun.


Vnitřní bazén je otevřen obvykle v. Aquacentra Šutka pouze za jednu korunu. A pozor – když ukážete denní vstupenku z akvaparku večer v dětském skákacím centru Gomma Magica (hned vedle akvaparku) dostanete tam slevu € z ceny vstupného. Vstupné pre seniorov platí pre osoby nad rokov po predložení OP alebo iného platného dokladu preukazujúceho vek. Deti do rokov majú povolený vstup len s osobou staršou ako rokov. V predaji sú aj darčekové poukážky.


Tropický zábavní park na břehu Máchova jezera. Oblíbené programy s animátory. V HOTELU NA PLÁŽI, s výhledem na Máchovo jezero, který nabízí. UBYTOVÁNÍ Hotel Na pláži. Navíc minut zdarma ke každému vstupu.


Bude i prodloužená otevírací doba a speciální aktivity jako je např. Plavecký bazén nedaleko metra Kobylisy - dvě stanice autobusem. Moderní a kvalitní zázemí. Možná výuka lekcí Swimtime.


Aquasvět ( aquapark ) Chomutov je moderní sportovní a rekreační areál v městské části Zadní Vinohrady, nedaleko Kamencového jezera. Je součástí sportovně a kulturně společenského areálu Nový Chomutov. Pro milovníky relaxu je k dispozici rekreační bazén s perličkovými rošty, chrliči vody, vodní trysky, brouzdaliště pro děti, pára, sauna, posilovna a občerstvení.


Změna otevírací doby na sauně Od 1. Skvělé zážitky si žádají nezapomenutelnou vzpomínku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky