úterý 24. dubna 2018

Plochá hadice

Hadice plochá Top Flat (51mm) 8bar PVC hadice. Zahradní hadice o vnitřním průměru (58mm) je prodávána v metráži a cena je uvedená ze běžný metr. Maximální návin hadice je 50m. Jde o hadici z vysoce kvalitního PVC a textilního opletení.


Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě.

Vhodná pro kalová čerpadla. MERCURIO plochá hadice - Hadice svinovatelná na plocho. Lehké provedení ploché hadice. Dvouvrstvá hadice s výztuhou z polyesterové tkaniny.


Představujeme Vám náš eshop HADICE a PRYŽ v novém, moderním kabátě. Spustili jsme pro Vás zbrusu nové provedení webových stránek. Ploché hadice pro vzduch HLA Provedení z elastomerů a polymerů, oplet ze syntetické příze.

Jsou speciální plastové svinovatelné hadice s textilní výstuží určené pro kalová čerpadla - kluzký povrch je vhodný zejména pro husté kaly. Pracovní tlak bar, délka role 1m. Díky své odolnosti, flexibilitě a nízké hmotnosti je vhodná. Hadice je odolná proti otěru a proti UV záření.


Měkký pryžový povrch zajišťuje dobrou odolnost vůči změnám teploty. Díky plochému profilu se s hadicí dobře manipuluje a snadněji se skladuje. Je velmi vhodná pro použití s elektrickými nebo benzinovými čerpadly na vodu.


Na plocho svinovatelná PVC hadice , optimální pro zavlažování, díky jednoduché manipulaci a nízké váze. Tato hadice je vhodná pro dopravu průmyslové vody. Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen. Na těchto stránkách najdete kompletní přehled našeho sortimentu včetně možnosti nákupu přes internet.


Flexibilní hadice vyznačující se vysokou odolností proti oděru a UV záření. Je pokryta měkkou pryžovou hmotou, díky které je hadice stává odolnější vůči změnám teploty. Ideálně se hodí pro elektrické čerpadla a plynu, vody čerpání špinavé nebo čisté.


Plochá hadice délka 50m - síla bar.

Predaj čerpadiel kalových, ponorných a obehových. Domáce vodárne, tlakové stanice PumpS, Grundfos sqe, Sigma. SAPHO - Priechodka gulatá plochá na sprchu, hadica FOLLOW ME, chróm (PD467) Priechodka guľatá plochá na sprchu vrátane hadice so systémom. Vysoce ohebná plochá hadice o stejných rozměrech jako ploché plastové potrubí, 55x1mm, 60x2mm a 90x2mm.


Materiál měkčený bílý PVC plast na. Vnitřní průměr (mm), max. Hadice zajišťuje optimální postřik záhonů, okrajových záhonů a úzkých oblastí.


Obsahuje všechna potřebná šroubení originál GARDENA systému, takže stačí pouze připojit přívod vody. Erkunde Catharina Bischoffs Pinnwand „Backen“ auf Pinterest. Weitere Ideen zu Einfacher nachtisch, Desserts und Kekse.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. W, čerpání čisté i znečištěné vody, materiál PVC, odolá teplotám až °C a UV záření. Takisto hadice do rôznych priemyslov. K hadiciam ponúkame rôzne spojky, spony a iné príslušenstvo.


Taktiež u nás nájdete hydraulický sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky