pátek 27. dubna 2018

Plotové rýgle

Rýgle na plot v naší nabídce jsou buď dřevěné - smrk, sibiřský modřín, evropský modřín nebo meranti, nebo ocelové s barevným poplastovaným povrchem. Tloušťka je - mm , Šířka je v rozmezí až mm dle druhu materiálu. Masivní hoblovaná a vysušená smrková rýgle o. Přes plotový rýgl se šroubují jednotlivé plotové plaňky které následně vytvoří plotové pole.


Finančně velmi výhodné řešení, díky dlouholeté barvostálosti ušetříte na opakovaném natírání plotu.

Uchytí se mezi sloupky plotu (ať už jsou sloupky z jakéhokoliv materiálu) a následně se na ně pomocí vrutů upevňují jednotlivé plotovky nebo plotová prkna. Všechny plotové rýgle z naší nabídky jsou vyrobené z impregnovaného smrkového dřeva. Rýgle jsou vyrobeny z tlakově impregnovaného smrkového. Díky tlakové impregnaci jsou plotové rýgle vybaveny primární ochranou proti škůdcům, hnilobám, plísním a vlhkosti. Vybírat si lze celkem z šesti různě tvarovaných a různě velikých rýglů.


Vybírejte dřevěné plotovky nebo plotová prkna. Kvalitní výroba opracování.

Dodání k vám domů nebo zdarma můžete vyzvednout na našich prodejnách. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového.


Nezávazná poptávka Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou. Samotný sloupek lze upevnit pomocí zemních vrutů, trnů, nebo úchytů, které se betonují nebo zavrtávají do země. Dřevěné plotové prkna vyrábíme ze dvou dřevin.


Plotovky smrkové a modřínové. Rýgle pro váš plot v různých materiálech a rozměrech. Na jedno plotové pole jsou potřeba dva rýgle. Zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej!


Smrkové hranolky čtystranně hoblované. A teď namontovat plotovky Samotné montování plotovek je při stavbě dřevěného plotu poslední krok. Cena je uvedená za bm Požadované délky uveďte do poznámky objednávky.

Mají-li KVH hranoly sloužit jako plotové rýgle , nebo být součástí např. Prodej dutinkového polykarbonátu (lexan), veškerých doplňků. Současně je možné provést montáž. Do prodeje zavádíme kované kolotovary , pro výrobu oplocení , bran , branek , zábradlí a mříží.


Otvíráme sekci Spojovací. Vše pro ploty za nejlepší ceny. V našem sortimentu hoblovaného materiálu naleznete - hoblovaná prkna, podlahová prkna, hranoly, trámky, lišty, plotovky atd. Upevnění rýgle Guttafence na ocelový sloupek - Sada upevnění rýgle na ocelový sloupek je dvoudílná sada z kvalitní pozinkované ocely, kterou se připevní rýgle k ocelovému sloupku.


Mezi hlavní dřevěné plotové prvky patří dřevěná plotová prkna (plotovky, plaňky) či balkónová prkna (balkónovky), dřevěné rýgle, popř. I ty lze zakoupit v celých kusech nebo nebo krácené na požadovanou délku. Otázky a odpovědi Proč tlaková impregnace? Tlaková impregnace zajišťuje rovnoměrné ošetření dřeva do hloubky. Odborné články Ochrana dřeva.


Jako konečnou část stavby se montují rýgle a následně plotovky. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky