pátek 20. dubna 2018

Dakr tekton

BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed. V tomto videu se můžete podívat na Tekton Sa Tekton Enduro Sod firmy DAKR. Více informací naleznete na. Tekton modular machine is recognized for simple operation and low weight.


One machine can be used as drum mower for high and low grass, mulcher or snow blade.

Hier gelangen Sie zum Ersatzteile-Shop: hier klicken. Naše video vám představí výhody tohoto stroje a pomůže s rozhodováním, jestli se jedná o to správné řešení pro váš pozem. Rotacyjna kosiarka jednobębnowa Dakr Tekton służy do koszenia wysokiej trawy na pokos, który może zostać zebrany i wykorzystany np. Zastosowanie amerykańskiego silnika oznacza łatwy dostęp do materiałów eksploatacyjnych i części zamiennych.


Dakr - niezawdone czeskie maszyny ogodnicze. Kosiarki rotacyjne z napędem do koszenia wysokich traw. Ciagniki jednoosiowe , ciągniki jednoosiowe i ogrodnicze.

Sídlo firmy je na Strednej Morave v meste Hranice. Firma dnes predáva záhradne stroje nie len na Slovensku ale aj Anglicku, Nemecku, Francuzsku, Polsku tak tiež aj mimo EU ako je Amerika či Afrika. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! DAKR Einachsschlepper FD-Der Panter FD-ist der kleine Bruder vom Panter FD-3.


Es sind bis auf wenige Ausnahmen dieselben Arbeitsgeräte verwendbar. Durch seine kompakte Bauweise ist er besonders gut bei engsten Platzverhältnissen geeignet. Trotzdem ist er mit seinem PS Motor z. Mähen von hohem Gras oder dichtem Gestrüpp geeignet. Zamiast zakupu dwóch urządzeń koszących wybierz maszynę z wymiennym agregatami roboczymi i ciesz się jej wielofunkcyjnością.


Samotná liatinová vložka predlžuje životnosť motora na dvojnásobok a životnosť ďalej zvyšuje to , že filter zachytí prevažnú väčšinu mechanických nečistôt a motor je mazaný čistejším olejom. Sekačky Tekton a Triton patří do výroby Dakr. Sekací ústrojí se nedá nahradit. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Všechny informace o produktu Sekačka DAKR Tekton Enduro S porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DAKR Tekton Enduro S1. Das Tekton-Set ist eine Maschine, die viele Anwendungen haben kann - es kann als Mäher, Mulcher oder Schneeschild verwendet werden.

Jetzt klicken und Termin vereinbaren. Maximálně sundáte sekací ústrojí (talíř, žací nože) a připevníte mulčovací nože. DAKR Tekton Muni Mulcovaci adapter mulčovací adaptér Tekton Muni od českej firmy Dakr slúži na kosenie neudržiavaných pozemkov, kde rozdrvená pokosená.


S celoplošně krytým žacím talířem, profesionálním motorem, litinovou vložkou válce, olejovým čerpadlem a filtrem vhodná i pro komunální služby a profesionály. Podběh otočný DAKR Tekton. DAKR TEKTON Enduro SUNI Nejvýkonnější model řady. Páčka pojezdu samostaná. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dakr Tekton Enduro je nejvýkonnější stroj z řady Tekton s profi motorem, litinovou vložkou válce, olejovým čerpadlem a filtrem vhodný i pro komunální služby a profesionální zahradníky. Dům a zahrada - Dakr Tekton bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky