úterý 1. prosince 2015

Tera vari kola

Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! This feature is not available right now. Ve výrobním programu nadále zůstává příslušenství pro původní provedení malotraktorů TERRA a VARI (převodové skříně T-a DSK-317), které. Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici.


V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější. Tera vari pojezdová převodovka Ts koly a nápravou.


Možno menší sleva po dohodě před přihozením. Náhradní díly, kola a příslušenstv. Velmi pěkný vzorek, volnoběžky v pořádku.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Große Auswahl an Spezialitäten - Cappuccino – Kaffee – Café au lait!

Sada proorávacích kol včetně osového čepu. Vari s motorem Honda 160. Vozík má hydraulické brzdy a je sklopný. Montují se místo kol šípových. Vypínání náhonu, nafukovací kola spojka.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten! Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Proorávací kola PK slouží k proorávání brambor.


Tento typ je určen pro malotraktory s převodovkami DSK-3a T-s osovým čepem. Sada orebných návleků Speciální kovové návleky na kola tažných. Závěs Z-Samostatný závěs pro převodové skříně VARI , TERRA Závěs.


Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání VARI Orebné návleky na kola TN-Vyhledávání Bohužel se nám nepodařilo najít produkt VARI Orebné návleky na kola TN-01. Tecák PLUH JEDNORADLICNY SUPA AGZAT. Léto a čas dovolených již je konečně tady a je třeba se na něj pořádně připravit. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a. Tato kola se používají místo tažné nápravy. Osový čep a matice pro upevnění na převodovou skříň jsou součástí balení. Připojují se k převodové skříni DSK 3jednoduchou výměnou za tažnou nápravu.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Firma JK-KOVO Sobotka s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky