čtvrtek 31. prosince 2015

Karbid na krtky

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Karbid gibt es bei eBay!


This feature is not available right now. Počet krtinců se začne snižovat již dny po použití karbidu. Granulovaný prostředek určený k plašení krtků v areálech letišť, zemních hydrologicko-technických konstrukcí a sportovních objektů. Při použití se řiďte návodem na obalu.


Na své zahradě mám také krtky , ale po dlouhých letech boje jsem to již vzdal a rezignuji, kupodivu škodí podstatně méně,“ dodává Miroslav Šmoranc. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Carbide sind in der Regel eine Stoffgruppe binärer chemischer Verbindungen aus einem Element und Kohlenstoff mit der allgemeinen Formel ExCy.


Odkryj tablicę Rękodzieło należącą do użytkownika Ewelina Sterkowska. Přípravek určený k plašení krtků v areálech letišť,zemních hydrologicko-technických konstrukcí či sportovních objektech. Při styku s vlhkostí (např. v půdě) se uvolňuje zapáchající plyn, který má silné odpudivé účinky na krtky a jiné hlodavce. Před použitím si pozorně přečtěte návod k použití a řiďte se pokyny v návodu.


Ze zásobníku pozvolna odkapává voda do vyvíječe, kde je umístěn karbid. Při vyvolané chemické reakci se uvolňují výpary ethynu, které následně stoupají lampou k ventilu umístěnému na jejím vrcholu, kde je plyn spalován. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přípravky na WC, osvěžovače vzduchu Přípravky pro čištění koberců a čalounění Přípravky pro odstranění mastnot z grilů, fritéz, udíren apod. Skladujte v uzavřeném obalu.


P1Uchovávejte mimo dosah dětí. Nekopírujte texty ani fotografie. Tento text je chráněn autorským zákonem. Používejte biocidy bezpečně. Po rozhrnutí krtince se přípravek.


Granulovaný přípravek na odpuzování krtků je určen k ochraně zahra sportovních ploch apod. Dobrý den, už několik let zápasíme na zahradě s krtky. Gely na krtky jsou mimo pastí na krtky další možností, jak se krtků na zahradě zbavit. K oblíbeným gelům patří stop škůdcům gel, který je jasnou jedničkou v hubení krtků. Lze si na nej pockat a ostrym uzkym ryce ho rychle vykopnout.


My je pak vozime na luka. V Holandsku je tez k dostani plyn, ktery se pousti do chodeb. Existuji i pasti, kter pouzivaji profesionalni zahradkari.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky