úterý 29. prosince 2015

Aku řetězová pila stihl

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Top Produkte von AKU jetzt beim Bergsportprofi bestellen! Ab 50€ portofrei, 48h-Versan Tage Retoure, über Mio. Pila MSA 1C BQ, představení.


Jedna baterie pro pilu, vyžínač, nůžky na živé ploty a fukar. KAPESNÍ ŘETĚZOVÁ PILA NORDIC POCKET SAW - Duration: 11:55. Je kompaktní, vysoce výkonná, lehká a mimořádně tichá.


STIHL MSA 1C-BQ Battery Chainsaw. S rychlo napínáním řetězu be. Díky speciální konstrukci lišty a řetězu se dostane každá kapka řetězového oleje tam, kde je jí zapotřebí k mazání. Spotřeba oleje se tak může snížit až o. Přitom je tak tichá, že obsluha nepotřebuje ochranu sluchu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Společné pro všechny modely pil je uplatňování inovativních technologií, sofistikované funkce pro příjemnou práci a nekompromisní kvalita. Tyto vlastnosti umí ocenit nejen profesionálové, ale také všichni, kteří pracují s motorovu pilou jen příležitostně. Rabatte bis - auf Viele Marken. Lehká akumulátorová motorová pila pro ošetřování pozemků a jednoduché řemeslné práce.


O vyšší řezný výkon oproti MSA 1C-BQ. Akumulátorová řetězová pila pro zahradnictví a práce kolem domu je. Benziňák to není, ale na prořezání stromů na zahradě mi vyhovuje.


Zatím jsem s pilou vybil dva akumulátory, takže mám malou zkušenost. Na dělání topení na zimu to samozřejmě není. Jinak aku pila splnila mé očekávání a jsem spokojen. Ah Popis: Lehká, kompaktní a všestranná akumulátorová řetězová pila BOSCH V LiIon.


Snadno ovladatelná pila o. Díky aku baterii a nabíječce můžete. Aku řetězová pila Aku řetězová pila pro příležitostné lehké práce se dřevem. Kvalitní a výkonná elektrická řetězová pila, která je vhodná pro běžné použití.


Díky snadné manipulaci, údržbě a bezpečnosti se stane vaším užitečným pomocníkem. Sofort ab Lager lieferbar - jetzt zuschlagen! Outdoorshop von Bergzeit!


Doba provozu s akumulátorem je závislá na typu nářadí. LED indikace stavu nabití. Jsou nenáročné na údržbu, poměrně lehké a levné. Hodnocení produktu:.


AKU baterii můžete kdykoliv dobít a pilu opět pohodlně používat. Prodej pily realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Porovnání cen aku retezova pila stihl , srovnání cen aku retezova pila stihl na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky