úterý 22. prosince 2015

Sleva do aqualandu moravia

Hledáte místo, kde starosti odplavou samy, případně je spláchnete pořádným proudem vody? Nejmodernější aquapark leží v Pasohlávkách na jižní Moravě, nabízí zábavu pro celou rodinu. Přístup dětí na jednotlivé atrakce může být omezen jejich výškou.


Moderní aqua park s bazény a desítkami atrakcí, včetně wellness a saunového centra za pakatel. Sleva platí na celodenní dospělou vstupenku do zóny AQUA včetně SPA ve výši 7Kč v týdnu nebo o víkendu či státním svátku za 8Kč.

Slevu lze čerpat 1x za týden. Slevový kód lze získat a je platný do 31. Krásné prostředí,příjemný personál. Moc hezké,upravené okolí hotelu. Spousta možností výletů do okolí.


Boskovice malebné město. Zobrazit všechny slevy 44.

Uložené seznamy jsou prázdné. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Aqualand Moravia 299× Na mapě. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Užijte si skvělý den v největším aquaparku v České republice, kde na vás čeká spousta zábavy.


Tobogány, vlnobití, plážový volejbal, saunový svět. Jedná se o první hudební festival v aquaparku v ČR. Možno keby som čakal,tak by som sa dostal do aqualandu asi po dvoch hodinách. Prešla ma chuť už pri pomyslení na chaos ktorý tam bude. Takže ten komentár od návštevníka “Bekina” je určite opods.


Zažijte nekonečnou letní jízdu v největším aquaparku v ČR se slevou na celodenní dospělou vstupenku včetně jednorázového vstupu do Forum Romanum. Můžete také vyzkoušet vstupy do jiných aqualandů v ČR, které zde na agregátoru zrovna máme k dispozici. Riesenauswahl an Markenqualität.

Kostenloser Versand verfügbar. K dispozici je bazénů, tobogánů, saun a procedur. Nechybí ani kryokomora, římské lázně a restaurace pro 4hostů.


Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze. Registrace správce obchodu Registrujte se jako správce tohoto obchodu a získejte možnost úpravy a přímého přidávání nabídek. K tomu kryokomora, římské lázně a restaurace pro 4hostů. Nabízí spoustu atrakcí a tobogánů u kterých vám ztuhne krev v žilách a vyplaví litry adrenalinu.


Jednorázový vstup do najväčšieho a najmodernejšieho aquaparku v ČR. Celodenní AQUALAND MORAVIA Platí: PO-NE. V rámci letního areálu můžete nerušeně relaxovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky