čtvrtek 24. prosince 2015

Medvědí souteska

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Medvědí soutěska je impozantní skalnatá rokle, jejíž drsný půvab umocňuje prudký tok říčky Mixnitz. Ta tvoří na několika místech sérii úchvatných vodopádů, padajících s divokým hukotem střemhlav dolů skrze soutěsku. První výšlap absolvují všichni společně s průvodcem.


Ve skalnatém kaňonu na vás čeká 1lávek, žebříků a můstků, které vedou podél tůní a vodopádů. Ačkoli v podstatě „pochodujete“ po lávkách, pod nimiž nádherně hučí vodopády, je to zcela bezpečné.

Tato trasa po žebřících je jednosměrná. Pokud byste se cítili unavení, tak jsou tam zřízena malá odpočívadla. Procházka mezi divokými vodopády a strmými skalami přinese impozantní zážitek. Rakousko Do přírody pro dospěláky. Sečteno a podtrženo medvědí tlapou: v dni vstřebáte v soutěsce zážitků přibližně.


Středně náročná turistika! Pobyt v soutěsce hodin. Návrat do Brna okolo 21.

Je to oblíbená turistická lokalita, východištěm je zpravidla obec Mixnitz. Zde jsem si dal zasloužený odpočinek. Odsud se nechá jít na vrchol hory a též jít zpět a nebo jinou trasou jinam.


Své pojmenování získala zejména díky přítomnosti medvědů, kteří se zde dle několika legend vyskytovali. Východiskem do soutěsky je. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Tyto malebné přírodní scenérie Vás zcela jistě uchvátí. RECENZE ZÁJEZDU naši klienti napsali o tomto pobytu Milča 17.


Naposledy jsem šel s manželkou ze Stožce na Jelení a zpět na Černý kříž. Ačkoli jdete po lávkách, pod nimiž hučí vodopády. Akce organizovaná a vedena pro partnerskou CK. V případě zájmu o uvedenou akci mě neváhejte kontaktovat.


Vystup je opravdu náročný a nedoporučuji ho lidem se zavratěmi z výšek, protože celou cestu lezete po žebřících nebo se pohybujete po lávkách. Vstupné 5€ za osobu za to opravdu stojí. MEDVĚDÍ SOUTĚSKA je impozantní skalnatá rokle v rakouské spolkové zemi Štýrsko, jejíž drsný půvab umocňuje prudký tok říčky Mixnitz. Určitě vás uchvátí krásné pohledy do okolí.


V soutěsce strávíte cca hodin. This feature is not available right now.

Jedná se o skalnatou rokli se sérií úchvatných vodopádů. Všechny můstky a lávky mají vysoké zábradlí. Po cestě je možnost si odpočinout na několika odpočívadlech a zhruba v polovině se nachází hospůdka, kde je možné se občerstvit. V němčině se soutěska jmenuje „Bärenschützklamm.


Podle některých odborníků nemá název pranic společného s medvědy a je překroucením původního slovanského výrazu. Ani na medvědí tlapě byste nespočítali, kolik zážitků vás čeká během jednoho dne v Medvědí soutěsce. V době našeho zájezdu mělo společnou cestu přibližně sedm dalších autobusů nejen z Čr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky