úterý 29. prosince 2015

Floria hnojivo proti krtkům

Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům. Vyživuje trávník po dobu měsíce. Aromatické látky odpuzují krtky z travnaté plochy.


Obsahuje všechny základní živiny a je navíc doplněno o hořčík, železo pro sytě zelené vybarvení trávníku a zeolit. Floria trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům je vynikajícím prostředkem, jak docílit trávníku bez krtinců. Zeolit také provzdušňuje půdu a potlačuje výskyt mechů.

Toto speciální granulovatné trávnikové hnojivo je vhodné pro všechny typy trávníků. Výhody hnojiva: vyživuje trávník po dobu měsíce, aromatické látky odpuzují krtky z travnaté plochy, zeolitová složka provzdušňuje půdu a poutá živiny, potlačuje výskyt mechů. Floria - trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem na krtky je výrobek, který obsahuje všechny základní prvky důležité pro dobrou kvalitu trávníku, jako je dusík, fosfor a draslík. Nejenže odpuzuje krtky, ale zároveň obsahuje všechny potřebné živiny pro zdravý a svěží trávník, působí současně proti mechu a zajišťuje dobré provzdušnění travní plochy.


Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a. FLORIA trávníkové hnojivo proti krtkům kg. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Trávnikové hnojivo obsahujúce všetky základné živiny (dusík, fosfor i draslík).

Začne-li krtek obracet trávník , nepropadněte panice. Nemusíte v poledne číhat nad krtinami s rýčem ani do nich dávat píšťaličky. Hnojivo trávníkové floria 2. Agro Floria trávníkové s odpuzujícím účinkem proti krtkům kg – srovnání cen na internetu.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Všetky informácie o produkte. Pokud vám v travnaté ploše řádí krtek, kterého se chcete zbavit, ideálním řešením je. Záruka: roky Speciální hnojivo vhodné pro všechny typy trávníků, které kromě všech důležitých živin obsahuje i látky odpuzující krtky.


Je zárukou profesionálních výsledků v péči o trávník. Speciální granulované trávníkové hnojivo 2vs odpuzujícím účinkem proti krtkům vám pomůže k vašemu vysněnému trávníku bez krtinců a se sytě zeleným zbarvením. Nerozhazovat hnojivo v blízkosti betonových dlaždic a obrubníků.


Po aplikaci hnojivo důkladně uzavřete v sáčku zipem, aby nedošlo k výparu aromatických látek. Hasiva Vhodná hasiva: Výrobek není hořlavý. Zamezuje tak jejim ztrátám vyplavením z půdy, např. Na nově založené dáváme zhruba měsíc po výsevu nebo položení koberce. Aplikuje se jednou měsíčně.


Sáček je na zip, tak jej snadno zavřeme, aby se uložené neznehodnotilo.

A nezapomeňte, kosíme nejdřív dny po aplikaci. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Mějte u na své zahradě pravý anglický trávník, na který budete hrdí. Jediné hnojivo , které dodá trávníkům živiny, potlačí mechy a vypudí krtky.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové. Zeolitová složka obsažena v hnojivu dokonale provzdušňuje půdu a zároveň poutá živiny. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky