pátek 18. prosince 2015

Vstavačovité prezentace

Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Zapojení ICT technika do výuky “ Pomáháme ZŠ a ZUŠ při realizaci šablony formou personálního zajištění, při. Prezentace je výkladová, slouží k předání základních informací o čeledi vstavačovitých.


Je doplněna obrázky, které poskytují ucelený obraz čeledi. Prostor pro publikaci didaktických textů a praktických materiálů podporujících moderní trendy ve vzdělávání.

Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace. Digitální učební materiál (pracovní list) je určen pro opakování, rozšiřování, a proc. Mají zpravidla pestře zbarvené okvětí. Vstavačovité nejsou chráněny zákonem. Některé druhy pěstujeme ve sklenících a domácnostech.


Ochrana vstavačovitých, životní prostředí. Doplň správně věty, napřed musíš dát písmena do správného pořadí.

Slova vyhledej v osmisměrce. V mírném pásu jsou to zpravidla běžné pozemní rostliny. Zadejte své uživatelské jméno pro Škola pro mě. Tato čeleď se běžně označuje jako „orchideje“.


K poskytování a zlepšování služeb nám pomáhají soubory cookie. Prohlížením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jednoděložné rostliny jsou třídou krytosemenných rostlin. Orchidaceae ( vstavačovité ) Tropické rostliny.


Vanilla planifolia (vanilovník plocholistý) 4. Přehledně tříděný atlas běžných i vzácných rostlin, ilustrovaný originálními kresbami malíře Květoslava Híska. Jako bonus hry Pexeso a Uhodni rostlinu. Komerční prezentace Krásný trávník u domku či na chalupě vyžaduje důkladnou péči. Když sekačka nestačí, přichází na řadu křovinořez, nebo ne? Květy v hroznovitém květenství.


Z oddenků nebo hlíz vyrůstají jedn.

Na kdysi hojném výskytu této vstavačovité rostliny se negativně projevily meliorace, rekultivace krajiny a přeměny vlhkých luk na ornou a stavební půdu. Kvete od května do června a květenství tvoří hustý mnohokvětý klas. Také patří k ohroženým druhům naší květeny. Krytosemenné rostliny jsou nejpočetnější skupinou rostlin.


Na rozdíl od nahosemenných rostlin vytvářejí pravé květy s rozmnožovacími orgány. Suchozemské, epifytické, často s mykorrhizou, nebo saprofytní. Oddenky nebo kořenové hlízy. Listy střídavé se souběžnou žilnatinou. Oboupohlavné, zygomorfní.


Pouze jediná tyčinka srostlá s čnělkou. Mendel Atraktivní biologie. Název souboru = název, pod kterým je dokument uložen na. Heterotrofní výživa podbílek šupin. Roste Dactylorhiza lapponica v ČR ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky