pondělí 21. prosince 2015

Lesni naviak

Prodáváme lesní navijáky a navijáky za traktor od firmy IGLAND - např. Oceníte vysoké nároky na sílu a bezpečnost. Lesní a lesnické navijáky. Traktorové lesní vyvážečky.


Od lehkých vyvážeček určených pro malé traktory až po profi vyvážečky AGA určené pro náročnou těžbu.

Budete-li se nadále pohybovat na těchto stránkách, souhlasíte s umístěním souborů cookie našich partnerů, abychom vám mohli nabízet reklamní nabídky. NAVIJÁK 5T Lanové navijáky - za malotraktor. Lanový naviják s mechanickým ovládáním určeny pro stahování a přibližování dřeva. Uniforest - výroba a prodej lesnických strojů, navijáků, stípačů, ramen, okružních pil.


Prodej lan, řetězů, kluzáků, seker. Certifikace CE, technický. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a.

Jednobubnové lesnické lanové hydraulické navijáky Fransgard jsou určeny k agregaci do třetího bodu. Upevnění do bodového závěsu. Odnímatelný závěs na kolík. Zbieranie prvých skúseností s pomocníkom do hory na hotovenie palivového dreva.


Ovládání navijáku je buď. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Technické parametry navijáků.


Další ročník výstavy v Ralsku byl úspěšný. Možnosti a ceník volitelného příslušenství. Novinkou letos byl harvestor Rotne Hse sázecí hlavicí Bracke. V devadesátých letech, ještě jako živnostník, p. This feature is not available right now.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Tříbodový závěs za malotraktory od 9-Hp za 1. Přívěsová Iso koule za 2CZK. Hlavní menu Příslušenství.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Navijáky zaručují výborné navíjení tažného lana. Zabýváme se především prodejem. V naší nabídce naleznete kvalitní prověřené navijáky za traktory.


Značky Bystroň, Shimano a další elektrické navijáky za Váš traktor či malotraktor. Má hydraulický přepínatelný pohon všech kol. Pohon všech kol je možné zapnout elektricky prostřednictvím elektromagnetického ventilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky