úterý 29. prosince 2015

Výlet pana broučka do 15 století

V poslední naději se v sudu obrací na Jankovu dceru a volá Kunku. Pak otevře oči a vidí hostinského pana Würfla, který pátrá po tom, co to tam kuňká. Pak všem vypráví o svých dobrodružstvích a lituje, že poklad krále Václava IV. Povídka je satirická a plná kontrastů. Do protikladu klade zbabělého pražského měšťana bez zájmu o okolní dění proti vlasteneckým a zaníceným husitům.


Zatímco husité si tykali, v 19.

SPN - Státní pedagogické nakladatelství, SPN - Státní pedagogické nakladatelství. V úzkostí volá Domšíkovu Kunhutu. Brouček je strčen do sudu a sud je zapálen.


Vtom otevře oči a vidí před sebou dobráckou tvář pana Würfla, který se dívá do sudu, co to tam kuňká. Arnošt Goldflam pod režijním vedením Dimitrije Dudíka. Prohledal celou hospodu a nic nenašel.


Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem. Seznámil se s panem Dobšíkem, jemuž říkali.

Prolistujte stránky titulu, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobný titul z nabídky více než miliónů titulů. Svatopluk Čech) s slevou za 2Kč v ověřeném obchodě. Co všechno jej potká na strastiplné cestě a jak se mu podaří zachránit si holý život, si můžete připomenout v klasickém díle, dodnes hojně oblíbeném a čteném. Broučkiádách, jejíchž hrdinou je p. Potkal táborského kněze a hejtmana a dostal se do Žižkova vojska, odkud opět utekl.


Chtěl se vrátit zpět do novodobé Prahy a rozhodl se jít zpět chodbou, kterou se dostal do 15. Zastavili jej měštstí vojáci a dali ho do sudu, který nechali skutálet do ohně. Když jsem byla malá, poslouchala jsem audioknihu často před spaním, ale příběh se mi nepodařilo nikdy doposlechnout do konce :D To mě donutilo knížku i přečíst. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Všechna práva vyhrazena. Podobné studijní materiály. Große Auswahl: Wohntextilien - Jetzt Gratis Versand auf Alles!


Günstige Top Hotels auf Kefalonia mit TÜV und Geld zurück Garantie! Narodil se v Ostředku u Benešova , jeho otec byl panský správce, český vlastenec. V Praze vystudoval piaristické gymnázium a později práva.


Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.

Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou. Děj se odehrává v Praze v 19. Wurfl – Najde Matěje v sudu, kde po vypití alkoholu usne, hostinský v hospodě Na.


V té chvíli se konečně probudí ze svého hrozivého snu o výletu do XV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky