pátek 25. prosince 2015

Dlažba cotto

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Originální a nenapodobitelné pálené dlažby cotto věrně napodobují historickou dlažbu. Kameninová, neboli tažená dlažba se od keramické liší především technologií výroby. Tažená dlažba není lisovaná pod takovým tlakem jako keramická, má mnohem větší póry a je nasákavá. COTTO Ronda a Tavelle Anticata mají tloušťku mm. Portico - rustikální dlažba s cihlovým designem.


Série dlažeb Sumatra je zástupcem ekonomičtějších dlažeb. Rustikální COTTO kolekce nabízejí vlastnosti a teplo tradičního středomořského TERRA COTTA provedeného v jemné porcelán kameninové keramice. Na podlahy se sníženou povrchovou zátěží. Venkovní dlažba a obklady Klinker Cotto.


Produkty skladem do dnů u vás. Nezaobíráme se pouze prodejem a distribucí těchto materiálů, ale i jejich montáží, s kterou máme 13leté zkušenosti. Moderní designová dlažba rustikálního vzhledu vhodná na ven i do interiéru. DLAŽBA ‌ Cotto Tato tažená kameninová dlažba čerpá svůj vzhled a strukturu v historii tradiční výroby a tím oživuje nejen historické stavby, ale perfektně se přizpůsobuje i modernímu stylu. Cihelná dlažba Pálená cihelná dlažba – mrazuvzdorná, stálobarevná, dlouhá životnost, vysoká pevnost.


Použití: pro venkovní použití – terasy, chodníky, příjezdové cesty k domu, parkoviště, pěší zóny, náměstí apod. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek. Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Dec Jste fanoušky starých, oprýskaných staveb s historickým podtextem?


Vyberte si Cotto dlažbu – dotvoří prostor v. Retro obklad pro koupelny a retro obklad do kuchyně, retro dlažba. V každém balení obkladu a dlažby je mix barevných odctínů - různé kontrasty. Povrch této dlaždice je matný a jemně zvrásněný.


Skutečně propracovaná, originální rustikální dlažba. Série obsahuje formáty, které lze kombinovat. Cotto To vše můžete mít díky kolekci Cotto, která je ideální k vytvoření kompaktní krajiny kolem Vašeho domu. Příznivcům tradičních povrchových úprav a jednoduchých řešení můžeme nabídnout dvě barevně odlišné verze kolekce COTTO. Popis dlažba Cotto dela Rosa OBIZZO Velmi oblíbená série s hladkým, velmi dobře udržovatelným povrchem, který imituje pravé italské cotto.


Cotto Manetti Cihlové dlažby typu Cotto Dlaždice vyráběné tradiční metodou už stovky let to je dlažba typu cotto ( což znamená pečený), tedy pálená hlína. Nerovné okraje dodávají výrobku přesvědčivý výraz starého cotta. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Séria dlažieb Sumatra je zástupcom ekonomickejších dlažieb.


Nádherná rustikální dlažba s terakotovým efektem, která se bude líbit především milovníkům venkovského či toskánského stylu bydlení. Ideální v kombinaci s obklady a dlažbou ostatních rozměrů. Rozvoz materiálu nad 8kg ZDARMA!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky