úterý 22. prosince 2015

Vinná réva vostorg

Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Prodej sazenic vinne revy. Stolnich velkoplodych,odolnych (rezistentnich) a bezsemennych odrud. Poměrně dobře plodí i na vedlejších očkách. Patří k nejranějším, dozrává ve druhé polovině srpna.


V případě nepříznivého počasí v období kvetení trpí sprcháváním květenství. K dosažení vysoké chuťové i vzhledové kvality hroznů je vhodná regulace přirozené násady, a to těsně po kvetení. A protože jsem se révou „nakazil“, postupně začalo.


Rusko, křížením (Zarja severa x dolores) x Ruskij rannyj.

Vinná réva s vysokou odolností proti houbovým chorobám. Vostorg je velmi raná žlutoplodá odrůda vinné révy, která byla vyšlechtěna v Rusku. Růst je velmi bujný, olistění řidší. Hrozen je velký, kuželovitý, u základu třapiny bohatě větvený. Dužnina je masitá, velmi dobré chuti.


Réva vinná se dá množit dvěma způsoby, buď vegetativním, nebo generativním. Vegetativní množení spočívá v nařezání menších či větších částí z původní rostliny a zabezpečení jejich dalšího růstu. Jedná se například o meristémové množení, štěpování, hřížení, řízkování. Svým způsobem jde u všech těchto způsobů o klonování původního keře s dobrými vlastnostmi.


Generativní způsob spočívá v přirozeném způsobu množení semeny. Vostorg - stolní interspecifická odrůda vyšlechtěná v VNIIViV J. Réva rodí na nových výhonech, které vyrůstají na dvouletém dřevě ( ne na stařině), a podle toho řežeme. Obrázky ukazují, jak se řeže. Vostorg mám konečně vysazen taky ale kdybych na něj měl použít Váš postup tak by mňa hamba fackovala, nic ve zlém chce to osobní přístuk ke každé odrůdě.


V žádném případě nevylamuji spodní listy pokud nedosáhne réví alespoň dvou metrů. VOSTORG bílá stolní vinná réva , kontejner. Bílá odrůda stolní vinné révy.

Možná má půda špatné podloží a Vostorg si žádá více vododržnou a bohatší půdu, protože poloha je jedna z nejlepších, s celodenním osluněním. Odrůdě Vostorg se u mě nedařilo. Plody jsou velké, kulovité a tmavě modré.


Plody dozrávají ke sklizni koncem září. Velmi pěkná a úrodná poloraná odrůda s nádhernými bobulemi. Bobule mají velmi příjemnou chuť. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky