čtvrtek 24. prosince 2015

Tuřín semena

Dají se konzumovat přímo, dužina je. Tuřín - Dalibor - Brassica napus var. Kulatá bulva je na temeni červená. Velmi vhodné pro pěstování ve vyšších polohách.


Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny.

Plody jsou kulaté a tmavě žluté, vzhledově podobné kedlubnám, ale tuříny nedřevnatí. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny.


Váš dům a balkón či zahradu. V našem e-shopu si můžete zakoupit semena žlutomasé odrůdy, která má výtečnou chuť. Vegetační doba je delší než.


Jak vypěstovat tuřín ze semínek?

Má hojivé a léčivé účinky, je dobrý při problémech se zažívacím ústrojím. Zvyšuje peristaltiku střev, protože obsahuje velké množství vlákniny. Působí rovněž proti kožním onemocněním, čistí krev a je vhodným pomocníkem při léčbě plicní a kostní tuberkulózy. Váš prodejce Nabízíme vše nezbytné k úspěšnému výsevu rostlin a stromů. Ve Francii velmi oblíbená podzimní zelenina.


Sklízí se za až týdnů od výsevu. Zasaďte tuřín semena v průběhu března a dubna. Space semena palců od sebe a pokrývají je s půl palce půdy.


Udržujte půdu vlhkou , ale ne mokrý. Je odolná proti viru tabákové mozaiky. Semena klíčí by do dvou týdnů. Bulva je kulatá, na temeni červená se žlutou dužinou příjemné chuti. Výrobce semen Zahradnictví JIKL.


A profesionální výrobce semen, firma Planta Naturalis. Nať tuřínu obsahuje obrovské množství vápníku, dále vitamín A, C, kyselinu listovou, minerály a vlákninu. Naše semena a vaše píle rozzáří nejenom záhony ale i balkóny a terasy, kde se vejde jenom několik květináčů.


Prodejem semen naše komunikace a naše péče o vás nekončí – u nás najdete rady, tipy a zajímavosti včetně odborné poradny.

Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Osiva a semínka) Hodnocení produktu: 1. V první roce vytváří listovou růžici a masitý zásobní kořen, v druhém pak kvete. Kořen, který slouží jako zelenina, má kulovitě oválný tvar a dá se dlouho skladovat. Pěstuje se z přímého výsevu na stanoviště.


Dalibor’ a ’Helenor’ chutnají výtečně a jejich kulatá bulva je na temeni načervenalá. V některých případech též části (pokud jsou různé od plodů) víceletých rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky