čtvrtek 3. prosince 2015

Školní statek hořice

KOLSTVÍ, ŠKOLNÍ STATEK SZEŠ HOŘICE. Projektová dokumentace bude vypracována jako soubor. Dodávka a montáž ks sanitárních kontejnerů pro školní statek Hořice.


VZ malého rozsahu, Zadáno, 12. Oznamujeme hořické veřejnosti, že k 1.

Po padesátileté činnosti, kdy školním statkem prošly stovky absolventů zemědělských škol v regionu, dochází rozhodnutím zastupitelstva Královéhradeckého kraje ze dne 18. Vyšší odbornou školou rozvoje venkova a Střední zemědělskou školou. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket).


Zemědělský školní statek je jediným zařízením v našem kraji. Ukončená obnova objektů statku není posledním krokem. Zajišťujeme rostlinnou výrobu a to zejména pěstování pšenice, ječmene. Hořicích je jediným svého druhu v kraji.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.

Obor je určený pro chlapce s ukončenou povinnou školní docházkou se zájmem o techniku. Naučí se opravovat stroje a zařízení, budou mít základy práce automechanika. Hořice – Školní statek se stal opět dějištěm akce Hubertova jízda, pořádané Gymnáziem, SOŠ, SOU a VOŠ, Hořice. Svatý Hubert je patron jezdců a lovců a tato jízda probíhá vždy jako připomínka parforsních honů.


Je to takové vyvrcholení a zároveň i ukončení jezdecké sezony. Projekt s názvem Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice zahrnuje stavební úpravy i pořízení nového vybavení. Samotný školní statek kromě živočišné výroby hospodaří na 2hektarech polí. Chová asi kusů skotu, devět koní, ovce, kozy a další drobné zvířectvo.


Kromě více než kusů skotu chová i devět koní, ovce, kozy a další drobné zvířectvo. Přemýšlím ze bych tam šla na školu a chtěla bych. Pro Hořice jde o prestižní věc, ve městě by se totiž soustředila i problematika zemědělského vzdělávání pro celý kraj. Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete.


Vycházka – školní statek. V rámci programu spřátelených měst Hořice a Kerepes, které se nachází, co by kamenem dohodil od Budapešti, hlavního města Maďarska, se pro žáky ZŠ Hořice , Komenského realizuje týdenní výměnný pobyt. Statek by se měl stát moderním vzdělávacím centrem mladých zemědělců v kraji.


Modernizace statku by měla do Hořic přilákat nové studenty a absolventi by měli být lépe připraveni na práci v zemědělských provozech.

TK to řekla náměstkyně hejtmana pro školství Martina Berdychová (Východočeši). Gymnázium, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice , Horice, Jičín, Czech Republic. Nově dostává moderní podobu. Naše škola nabízí jak střední. Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru pr.


Kde: Hřiště vedle sportovní haly a Školní statek Zdroj: horice. Proměňte svá alba ve fotoknihu! Ideální jako dárek nebo jen tak na památku. Levně, rychle, jednoduše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky