úterý 1. prosince 2015

Průsaková hadice

V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Poznámka: čím vyšší tlak vody, tím více vody bude prosakovat póry z hadice ven. K docílení tohoto unikátního efektu stačí jen položit hadici na zem a připojit ji ke zdroji vody. Porézní hadice se používá k zavlažování, je také ideální pro použití ke vzduchování do jezírek.


Přesné zalévání rostlin, záhonů, zahra stromů, keřů apod. Její používání ušetří až vody oproti klasickému zalévání. Neustále dokonale vlhká půda.


Přemrznutí hadice se obejde bez poškození. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic, spon, zahradního nářadí. Je lehce proděrovaná a voda z ní pomalu prosakuju do požadovaných míst záhonu.


Voda prosakuje i samospádem. Tato hadice ušetří až vody při zavlažování. Tato flexibilní průsaková porézní hadice je speciálně navržena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod.


Vyrobena z materiálu odolného. Regulovatelný kapkovač z odkazu Marka TT je pevný na hadici. Můžete si ho dát pak i dále od rozvodné hadice. Mám v plánu vyzkoušet tuhle hadici. Jde dát buďto dírama nahoru a pak rozprašuje a nebo otočit dírama k zemi a zalévá přímo ke kořenům.


Ukončení je možné vždy pomocí ucpávky. Nepotřebuje žádné vložené kapkovače. Detailní popis produktu. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Gardena.


Praktická a novátorská průsaková hadice pro úsporné a přesné zavlažování rostlin v zahradách. Díky mikropórům, které jsou rozesety po celé její délce, propouští vodu po kapkách a umožňuje tak nepřetržité a cílené zavlažování rostlin. Průsaková kapková hadice m. Svou funkci plní i při nízkém tlaku vody. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše. Dobrý den, prpsím o radu, máte někdo prosím zkušenosti se zavlažováním průsakovou hadicí ve skleníku na ředkvičky, papriky, rajčata, okurky.


Hadice - nakupujte pohodlně z domu! Ak však máte na jednej hriadke husto sadenú zeleninu, lepšie je polievať ju rozprašovaním. Neviem si predstaviť, že by bola v každom riadku natiahnutá hadica. Je vhodná na ekonomické a účelné zalévání rostlin, které ušetří až z vody, která by se odpařila. Zahradní hadice a hadicové vozíky koupit o objednat u OBI.


Naše zavlažovací hadice jsou totiž Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Dobry den, chtěla bych zalévat zeleninové záhony pomoci nějaké techniky, ale nejsem si jistá, co koupit. Mám povětšinou smíšenou výsadbu, polykulturni.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky